Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us

fueΘα μπορούσατε να φανταστείτε το καλύτερο σαμπουάν στον κόσμο; Ο γνωστός οίκος Fuente αποφάσισε να το δημιουργήσει και το πέτυχε! Το όνομα; Truffle by Fuente και μπορείτε να το απολαύσετε στο Fairy Hair της Βούλας Καραΐσκου στην Δημαρχίας 31 απέναντι από το Δημαρχείο Νάουσας.

Μια μοναδική εμπειρία massage στο Fairy Hair που θα σας μείνει αξέχαστη χάρη στα συστατικά του Truffle by Fuente:

Πούδρα μετεωρίτη(meteorite powder)
Λειτουργώντας ως κομιστής, συγκρατεί και μεταφέρει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέταλλα που χρειάζεται το τριχωτό της κεφαλής, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα, την απορρόφηση τους από την τρίχα.

Λευκή τρούφα (white truffle)
Αναδεικνύει όλες τις Βιταμίνες και εξασφαλίζει την απόλυτη ισσοροπία μεταξύ της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής.

Ρινίσματα διαμαντιού (diamond dust)
Προσφέρει στα μαλλιά λαμπερή και αστραφτερή όψη χαρακτηριστικό του
διαμαντιού.

Λειτουργία:

Αναδομεί κι ανανεώνει κατεστραμμένα μαλλιά, είτε από κακή διατροφή, είτε από υπερβολική έκθεση της τρίχας σε πηγές εξωτερικής θερμότητας (ηλεκτρικά ψαλίδια, πιστολάκια κλπ) είτε από περιβαλλοντικούς παράγοντες
όπως το διοξείδιο του άνθρακα, τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, το χλώριο της πισίνας,
καθώς και από την κακή χρήση χημικών προσόντων σε διάφορες τεχνικές εργασίες( ντεκαπάζ, περμανάντ κτλ)

Η μοναδική του σύνθεση το καθιστά το μοναδικό σκεπτόμενο* σαμπουάν, ικανό να προσαρμοστεί και να δώσει την καλύτερη θεραπεία όπου αυτή χρειάζεται. Για να συμβεί αυτό αναπτύχθηκε στο πανεπιστήμιο της Λουβένης μια μοναδική παραγωγική διασικασία με μαγνητικά πεδία ,που κατέστησε δυνατούς αυτούς τους μοριακούς συνδυασμούς, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα του προϊόντος κατά 25%.

*μέχρι τώρα ο όρος σκεπτόμενο(self-thinking) χρησιμοποιούνταν σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας(computer,robotics). Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται για ένα σαμπουάν.

fue

Το Truffle by Fuente χαρακτηρίζεται δίκαια σαν το καλύτερο σαμπουάν του κόσμου και αποτελεί ιδανική πρόταση δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Τώρα έχετε αποκτήσει την αισθησιακή-μεταξένια υφή που έδωσε στα μαλλιά σας το truffle by fuente και τα επανέφερε στην υγιή αρχική τους κατάσταση.

fue

Για την δική σας εξυπηρέτηση μπορείτε να κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο 2332502870