Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us

girΜε τις ημέρες των εορτών να πλησιάζουν το «NANA HAIR SALON» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γηροκομείο Νάουσας με σκοπό να μοιράσει αγάπη και φροντίδα στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Με μεγάλη χαρά οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στο γηροκομείο Νάουσας, υποδέχτηκαν την Νανά Σίνου, την Μελίνα Κελεσίδου, την Κυριακή Καρβουνιάρη και τον Πέτρο Δημόπουλο που στελεχώνουν το «NANA HAIR SALON».


Με την αμέριστη βοήθεια την συμπαράσταση και την ζεστή φιλοξενία του προσωπικού και της προϊσταμένης Αλέκας Σαντικογλου του γηροκομείου Νάουσας στήθηκε ο πάγκος ώστε να καλλωπιστούν οι αξιαγάπητοι ηλικιωμένοι.


Η Νανά, η Μελίνα, η Κυριακή και ο Πέτρος με περίσσια αγάπη και σεβασμό για τα άτομα τις τρίτης ηλικίας έκαναν αυτό που ξέρουν πολύ καλά.


Περιποιήθηκαν τα χτενίσματα και τις κομμώσεις των ανθρώπων του γηροκομείου, μοιράζοντας άφθονα χαμόγελα και δίνοντας απλόχερα την αγάπη τους.


Με την εξαιρετική πρωτοβουλία του «NANA HAIR SALON» οι ηλικιωμένοι του γηροκομείου Νάουσας πέρασαν ένα άκρως ενδιαφέρον απόγευμα έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους φίλους και να περιποιηθούν τα μαλλιά τους.


Τα χαμόγελα στα πρόσωπα τους ήταν το μεγαλύτερο δώρο για τα μέλη του «NANA HAIR SALON»