Κυριακή, Ιούλιος 28, 2024
Follow Us

varΈνα ακόμα πρωινό Σαββάτου γεμάτο αγωνιστικές δραστηριότητες είχε η ακαδημία ποδοσφαίρου «ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ».

Στο enjoy sport club η ομάδα projunior (under 9) της ακαδημίας αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Οι λιλιπούτιοι αθλητές της ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, αλλά και να διδαχθούν από τις συμβουλές του προπονητή της ομάδας Θοδωρή Πέιο.

Στο βοηθητικό γήπεδο της Νάουσας την ίδια ώρα τα τμήματα του junior (under 11) και του προπαιδικού (under 13) με προπονητές τους Χρήστο Σακελλάρη και Δημήτρη Κοτζάμπαση τέσταραν τις δυνάμεις τους και έβγαλαν στο παιχνίδι όσα διδάσκονται στις προπονήσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου του «ΑΣΤΕΡΑ ΝΑΟΥΣΑΣ» απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Η συμμετοχή των νεαρών αθλητών στα παιχνίδια αφενός τους δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσουν, αφετέρου μέσα από αυτά αναδεικνύουν το ταλέντο και την συστηματική δουλειά  που γίνεται στην ακαδημία ποδοσφαίρου του «ΑΣΤΕΡΑ ΝΑΟΥΣΑΣ».

Δείτε το video:

Οι έγγραφες στην Ακαδημία ποδοσφαίρου «Αστέρας Νάουσας» έχουν ήδη αρχίσει, για πληροφορίες σχετικά με την ακαδημία ποδοσφαίρου του «Αστέρα Νάουσας», αλλά και για τις εγγραφές των παιδιών σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα (6986881643)- Θοδωρής Πέιος,(6982461211)-Δημήτρης Κοτζάμπασης και (6973728076)-Χρήστος Σακελλάρης.

 

Δες ακόμα: Αστέρας Νάουσας