Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us

graΜε ευχές για υγεία, αγάπη και ευημερία αποχαιρετά το το café-bar «Grappa-Φράπα» 2016, ευχόμενο το 2017 να «χαμογελάσει» στον καθένα σας ξεχωριστά.

Για εμάς στο café-bar «Grappa-Φράπα» το έτος που ολοκληρώνεται αποτελεί τον πρώτο ημερολογιακό χρόνο λειτουργίας. Ένα έτος που χάρη στην αγάπη και την στήριξη σας μας προσέφερε ιδιαίτερες στιγμές στην νέα προσπάθεια που ξεκινήσαμε.


Μια προσπάθεια να ζωντανέψουμε και πάλι το άλσος του Αγίου Νικολάου και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους κατοίκους της Νάουσας αλλά και τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.


Προσπαθήσαμε από τις αρχές του καλοκαιριού να προσφέρουμε στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς δίπλα στο ποτάμι κάτω από την «μεγάλη αγκαλιά» των δέντρων του Αγίου Νικολάου Νάουσας.


Προσπαθήσαμε να αφήσουμε τις καλύτερες αναμνήσεις σε εσάς που μας εμπιστευτήκατε για τον café, την μπύρα, το τσίπουρο ή το ποτό σας με σκοπό την ποιοτική ανάπαυση στο ομορφότερο σημείο της Νάουσας.


Με μεράκι δημιουργήσαμε για εσάς τον εσωτερικό μας χώρο, ώστε να σας παρέχουμε μια αξέχαστη εμπειρία με θέα το μαγευτικό άλσος του Αγίου Νικολάου.


Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα έχουμε ανοιχτές τις πόρτες μας σε όσους φίλους θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική έλευση του νέου έτους. Χάρη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη σας συνεχίζουμε… Τα καλύτερα έρχονται…


café-bar «Grappa-Φράπα»