Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us

vasΤην πρώτη της βασιλόπιτα έκοψε το πρωί της Κυριακής η ακαδημία ποδοσφαίρου «Αστέρας Νάουσας».

Παρουσία των αθλητών των ακαδημιών, γονέων και φίλων οι προπονητές της ακαδημίας κύριοι Θοδωρής Πέιος, Δημήτρης Κοτζάμπασης και Χρήστος Σακελλάρης ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία ποδοσφαίρου «Αστέρας Νάουσας» από την πρώτη κιόλας ημέρα της λειτουργίας της, ευχόμενοι ένα υγιές 2017 με πολλές διακρίσεις για τα παιδιά της ακαδημίας.

Το παρόν στην βασιλόπιτα της ακαδημίας ποδοσφαίρου «Αστέρας Νάουσας» έδωσε και ο αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού του δήμου Νάουσας κ. Στέλιος Δάγγας.

Ακολούθησε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας με το φλουρί να βρίσκεται στο κομμάτι της ακαδημίας. Για τους μικρούς αθλητές μοιράστηκαν χυμοί και τσουρεκάκια σε κάθε τμήμα με τους τυχερούς που βρήκαν τα φλουριά:  Χριστοδούλου Αναστάση, Μηνά Παπαδόπουλο, Χατζηνώτα Θανάση και Σαμαρά Αντώνη να κερδίζουν από μια εξαιρετική μπάλα ποδοσφαίρου προσφορά της ακαδημίας ποδοσφαίρου του «Αστέρα Νάουσας».

Στην συνέχεια οι γονείς των παιδιών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον μπουφέ που είχαν ετοιμάσει για αυτούς τα μέλη του Αστέρα, ενώ τα παιδιά δεν έχασαν ώρα μπαίνοντας στο γήπεδο για να ευχαριστηθούν έστω και για λίγο το αγαπημένο τους άθλημα.

Για πληροφορίες σχετικά με την ακαδημία ποδοσφαίρου του «Αστέρα Νάουσας», αλλά και για τις εγγραφές των παιδιών σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα (6986881643)- Θοδωρής Πέιος,(6982461211)-Δημήτρης Κοτζάμπασης και (6973728076)-Χρήστος Σακελλάρης.

Δείτε τα videos:

Δες ακόμα: Αστέρας Νάουσας