Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us

afuΣυμβουλές και λύσεις για την σωστή ενυδάτωση των μαλλιών μας παραθέτει η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου fairy hair Βούλα Καραΐσκου.

Ο βαρύς χειμώνας και οι χαμηλές θερμοκρασίες που βιώσαμε στην Νάουσα το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση της ποιότητας τόσο στο τριχωτό μας όσο και στα υπόλοιπα μαλλιά μας. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες είναι αυτές που δημιουργούν σε πολλές περιπτώσεις από την μια ξηροδερμία και πιτυρίδα και από την άλλη έντονη λιπαρότητα που πολύ πιθανόν να δημιουργείται από την πολύωρη χρήση την σκουφιών ενώ παράλληλα οι άκρες των μαλλιών μας φαίνονται θαμπές και αγγίζοντας τες έχουμε την αίσθηση της ξηρότητας ενώ σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει έντονος ηλεκτρισμός.


Για να αντιμετωπίσουμε όλα τα προαναφερόμενα προβλήματα το κομμωτήριο FAIRY HAIR της Βούλας Καραΐσκου σας προτείνει : Για την αντιμετώπιση του ηλεκτρισμού την μαλλιών μια εξαιρετική πρόταση είναι το TRUFFLE BY FUENTE το οποίο θα βοηθήσει στη εξισορρόπηση των θετικών και αρνητικών ιόντων της τρίχας .Σημαντική βελτίωση θα παρατηρηθεί απο τις σειρές θρέψης MYTHIC OIL και NUTRIFIER οι οποίες χάρη στα πλούσια θρεπτικά στοιχεία που περιέχουν θα προσφέρουν στα μαλλιά ότι περισσότερο έχουν ανάγκη κάνοντας τα να φαίνονται λαμπερά και η αίσθηση απαλότητας θα συναρπάσει. Ιδανική επιλογή για την ρύθμιση του ph στο τριχωτό της κεφαλής αποτελούν τα σαμπουάν από την θεραπευτική σειρά SENSI BALANCE & INSTANT CLEAR που θα καταπολεμήσουν άμεσα την ξηροδερμία και την πιτυρίδα ενώ το PURE θα αντιμετωπίσει την λιπαρότητα σε βάθος. Τέλος η συντήρηση του κουρέματος είναι αυτό που θα βελτιώσει την εμφάνιση τόσο τον μαλλιών μας όσο και την διάθεση μας.

Της Βούλας Καραΐσκου


Όπως κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, έτσι και τα μαλλιά όλων μας διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες τους.

Με μια επίσκεψη σας στο fairy hair εντοπίζουμε μαζί το πρόβλημα και βρίσκουμε την κατάλληλη λύση.

Για την δική σας εξυπηρέτηση μπορείτε να κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο 2332502870