Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us

keraΤην νέα καινοτόμα σειρά της kerastase «reflection touche chromatique» σας παρέχει πλέον το κομμωτήριο NANA HAIR SALON.

Με συνεχή ενημέρωση για όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορόν στην παγκόσμια αγορά η Νανά Σίνου και το  NANA HAIR SALON υποδέχονται την σειρά της kerastase «reflection touche chromatique», μια σειρά που προσφέρει θεραπεία και βελτίωση στις ατέλειες των βαμμένων μαλλιών. Οι φίλες με βαμμένα μαλλιά γνωρίζουν ότι η εξειδικευμένη φροντίδα είναι το κλειδί για όμορφα μαλλιά.

keraΤα βαμμένα μαλλιά είναι πιο ευαίσθητα σε εξωτερικούς παράγοντες γιατί έχουν ήδη ευαισθητοποιηθεί λόγω των βαφών: το αποτέλεσμα είναι το χρώμα να ξεθωριάζει και να μειώνεται η λάμψη.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τη σειρά «Réflection» που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για βαμμένα μαλλιά. Τα bains της σειράς αυξάνουν τη διάρκεια του χρώματος ενώ ταυτόχρονα οι μάσκες προστατεύουν και ενισχύουν τη λάμψη.

'Χρησιμοποιώντας στοχευμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που διαφέρουν ανάλογα με το βαθμό ευαισθητοποίησης των μαλλιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσει μια γυναίκα τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά της.

Με την «kerastase reflection touche chromatique» για βαμμένα μαλλιά στο NANA HAIR SALON διορθώνουμε τις ατέλειες στο και παράλληλα ενισχύουμε το ήδη υπάρχον χρώμα προσφέροντας σας θεαματικά αποτελέσματα.


Πράσινο: Εξουδετερώνει το κόκκινο

Μπλε: Εξουδετερώνει το κίτρινο

Πορτοκαλί: Ενισχύει το υπάρχον χρώμα

Κόκκινο: Ενισχύει το υπάρχον χρώμα

Εμπιστευτείτε μας…

Αλεξάνδρου Χωνού21- Νάουσα-τηλέφωνο επικοινωνίας-2332022550

Δείτε ακόμα: NANA HAIR SALON