Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us

loftΜε συμμετοχές σε όλα τα αθλητικά γεγονότα της Νάουσας δείχνει την έμπρακτη συμπαράσταση του στους φίλους του το LOFT-espresso cocktail bar.

Την αγάπη των υπευθύνων του LOFT για τον αθλητισμό και η στήριξη των ομάδων που συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες στη Νάουσα μαρτυρά η παρουσία των ομάδων σε δυο αθλητικά τουρνουά αυτό το διάστημα.

loft

Αφού κατέκτησαν το κύπελλο στο τουρνουά 5x5 «Βασίλης Αργυρίου» πριν από μερικές ημέρες, τώρα το LOFT-espresso cocktail bar συμμετέχει με ομάδα στο τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στο enjoy sports club και στο 5ο θερινό τουρνουά basket Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με τον φούρνο «Πες αλεύρι».


Η σημερινή ημέρα βρήκε νικήτριες και τις δυο ομάδες του LOFT καθώς στο τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στο enjoy sports club επικράτησαν με 4-1 της Tribal και στο 5ο θερινό τουρνουά basket Αγίου Νικολάου, νίκησαν στην παράταση την ΘΡΥΛΝΕΟΝ με 68-64.


Στην ομάδα του τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στο enjoy sports club συμμετέχουν οι: ΜΥΛΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ-ΜΑΥΡΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΜΥΛΩΝΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΓΚΕΤΣΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΓΚΕΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ-ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΒΥΖΑΣ ΤΑΚΗΣ-ΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ


Στην ομάδα του 5ου θερινό τουρνουά basket Αγίου Νικολάου συμμετέχουν οι: ΘΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΝΤΣΗΣ- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ -ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΕΚΟΣ- ΘΑΝΟΣ ΔΑΜΤΣΙΟΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΒΑΚΗΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΛΗΣ -ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΗΛΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ -ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ -ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΤΟΣ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΡΝΕΤΑΣ