Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us

myΔυο υπέροχα «μυθικά» πακέτα σας περιμένουν στις προθήκες του NANA HAIR SALON.  

Το αγαπημένο σας λάδι της MYTHIC OIL σας παρέχεται σε συνδυασμό με τα αγαπημένα προϊόντα της σειράς.

Στο πρώτο πακέτο μπορείτε να απολαύσετε το MYTHIC OIL με την μάσκα στην προνομιακή τιμή των 24 ευρώ και στο δεύτερο το MYTHIC OIL και το σαμπουάν της σειράς στην προνομιακή τιμή των 27 ευρώ.


myΣτην ειδικά διαμορφωμένη συσκευασία της L’ORÉAL PROFESSIONNEL που μπορείτε να προμηθευτείτε από το NANA HAIR SALON θα βρείτε το λάδι της MYTHIC OIL: Εμπλουτισμένο με έλαια αβοκάντο και καρπών σταφυλιού, προσφέρει θρέψη, λάμψη, πειθαρχία και απαλότητα στα μαλλιά.

Είναι ιδανικό για χρήση πριν ή μετά το χτένισμα. Εφαρμόστε 1-2 πιέσεις στα χέρια σας, ζεστάνετε το προϊόν και στην συνέχεια εφαρμόστε στα μήκη των μαλλιών σας. Δεν ξεβγάζεται. Μαζί με το Σαμπουάν της επιλογής σας: Εμπλουτισμένο με Osmanthus και έλαια Ginger, ο πλούσιος αφρός του καθαρίζει σε βάθος, αναζωογονεί και ενδυναμώνει τα μαλλιά. Προσφέρει ελαφριά θρέψη και επιτρέπει την ελαστικότητα των μαλλιών. Χωρίς Paraben.

ή το MYTHIC OIL μαζί με το MYTHIC OIL MOURISHING MASQUE: Την θρεπτική μάσκα που χαρίζει λάμψη, εμπλουτισμένη με έλαια argan και σπόρων βαμβακιού. Εμπνευσμένη  από την ομορφιά της παράδοσης της Μέσης Ανατολής θρεφεί τα μαλλιά, χαρίζοντας τους πειθαρχεία, λάμψη και απαλότητα στο άγγιγμα.

Δες ακόμα: ΝΑΝΑ HAIR SALON