Δευτέρα, Ιούνιος 24, 2024
Follow Us

nanaΤο ταξίδι στον χώρο της κομμωτικής τέχνης δεν σταματάει ποτέ.

Είναι μια ατέρμονη προσπάθεια, μια συνεχής αναζήτηση των καινοτόμων υπηρεσιών, των νέων προϊόντων και των ανατρεπτικών τάσεων της μόδας.

Έτσι λοιπόν το NANA HAIR SALON μετρώντας ήδη 31 χρόνια στον χώρο της κομμωτικής και έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του επί 12 έτη στον ίδιο χώρο, προχωρά σε ολική ανανέωση των εγκαταστάσεων του.

Ακολουθώντας πιστά τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει ο χώρος ενός κομμωτηρίου υψηλής αισθητικής το NANA HAIR SALON θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους και τις φίλες του πως θα μεταφερθεί για το απαραίτητο διάστημα της ανακαίνισης.


Σκοπεύοντας να σας χαρίσουμε ένα ονειρεμένο περιβάλλον που θα πληροί όλες απαραίτητες προϋποθέσεις ενός υπερσύγχρονου χώρου αισθητικής και καλλωπισμού των μαλλιών σας, από την Δευτέρα 12 Ιουνίου θα σας περιμένουμε στην Αλεξάνδρου Χωνού 10 (μερικές δεκάδες μετρά υψηλότερα του κομμωτηρίου) για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Σκοπός μας είναι να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι εργασίες ώστε να επιστρέψουμε στον ανανεωμένο μας χώρο.  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις υπέροχες αναμνήσεις που μας χαρίσατε, τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και τις εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μας αυτά τα 31 έτη. Συνεχίζουμε δυναμικά…

Με βαθιά εκτίμηση το προσωπικό του NANA HAIR SALON και η ιδιοκτήρια αυτού κα. Νανά Σίνου