Δευτέρα, Σεπτέμβριος 02, 2024
Follow Us

prwΕντυπωσιακά και με πολλά τέρματα ξεκίνησε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου του Enjoy Sports Club. Στην πρώτη ημέρα του τουρνουά έλαβαν χώρα 4 αγώνες.

Το εναρκτήριο παιχνίδι του τουρνουά ήταν το Αστερας over 30 vs Ρεντ χαβεν, με τους Ρέντ χάβεν να επικρατούν με 1-4 χάρη στα τέρματα των Αλατσίδη, Τσακμάκη,Καράι,Πετρακίδη για την Αστέρας over 30 το goal πέτυχε ο Κοτζιάμπασης.


Επόμενο παιχνίδι ήταν αυτό της «ώρα για καφέ» με την Μαρίνα club. Μια χορταστική ισοπαλία με 14 τέρματα! Για την «ώρα για καφέ» 3 τέρματα σημείωσε ο Σαρακτσιάνος Μ, 2 ο Σαρακατσιάνος και από ένα ο Γίδαρης και ο Πανάγος. Για την Μαρίνα club από δυο τέρματα σημείωσαν οι Μπόφτσης, Πουτακίδης, Δήμου και ένα ο Μιχαηλίδης.


Στο τρίτο παιχνίδι της πρώτης ημέρας η πειρατικό 2004 τέθηκε αντιμέτωπη με την paok club Naousa, την οποία και κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία με 10-2. Ο Σαξώνης σκόραρε 4 φόρες, ο Λαφάρας 1, ο Ορφανίδης 3 και ο Δασκαλάκης 2. Για την paok club Naousa δίχτυα βρήκαν ο Τσολακίδης και ο Άτσης.


Πολλά goal και πλούσιο θέαμα είχαμε και στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας με την Γάλαταβαραι να κερδίζει την Μποζίνης με 8-3. Για τους νικητές σκόραραν οι Κωνσταντινίδης 3 φορές, ο Φρέντι 3 φορές και από μια ο Γκέτσος και ο Αργυρίου. Για τους ηττημένους ο σκόραραν από ένα τέρμα ο Στογιάννης, ο Ορφανίδης και ο Γρυπούδης.