Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us

malΈφτασε η εποχή που περιμέναμε όλο το χρόνο.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες ακόμα και οι καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ο ήλιος, η θάλασσα και οι πισίνες όμως ταλαιπωρούν και καταστρέφουν τα μαλλιά μας και για αυτό απαιτείται η κατάλληλη φροντίδα και προσοχή.

Ήλιος

Ο ήλιος διασπά τους δεσμούς που καθιστούν ισχυρή την κερατίνη της τρίχας και οδηγεί σε αδύναμα μαλλιά και στο ξεθώριασμα του χρώματος. Για να εμποδίσουμε την φθορά των μαλλιών από τον ήλιο φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε συχνά αντηλιακό μαλλιών. Στο ΝΑΝΑ ΗΑΙR SALON της Νανάς Σίνου μπορούμε να σας προτείνουμε το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τις ανάγκες της τρίχας σας.

mallia

Θάλασσα

Το θαλασσινό νερό έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι γεγονός που σημαίνει ότι απομακρύνει το νερό από τα μαλλιά με αποτέλεσμα η τρίχα να γίνεται τραχιά και θαμπή, να παρατηρούνται εύθραυστες άκρες και τα μαλλιά να μπερδεύονται και να είναι δύσκολο να χτενιστούν.

Για να αποφύγουμε τα φαινόμενα αυτά πρέπει να ξεπλένουμε το θαλασσινό νερό από τα μαλλιά και παράλληλα να χρησιμοποιούμε μαλακτική κρέμα που δε ξεβγάζεται για να τα ενυδατώσουμε.

mall

Πισίνα

Το χλώριο της πισίνας αφαιρεί το λάδι και προκαλεί ξηρότητα στο τριχωτό της, αυξημένα πορώδη και εύθραυστα μαλλιά και σε ορισμένες περιπτώσεις σημαντική ζημιά.

Για να αποφύγουμε την ζημιά αυτήν πριν βουτήξουμε στην πισίνα βρέχουμε τα μαλλιά σας με νερό βρύσης ή απλώνουμε μια μαλακτική κρέμα που δεν ξεπλένεται, γιατί έτσι θα είναι πιο δύσκολο το χλώριο να συνδεθεί σε αυτά. Σκόπιμο θα ήταν να χρησιμοποιούμε ειδικά σαμπουάν και μάσκες για την ενυδάτωση των μαλλιών και την αποκατάσταση των ζημιών. Στο ΝΑΝΑ HAIR SALON το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει πλήρως για τα σαμπουάν και τις μάσκες που πρέπει να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

mall

Λούσιμο

Το χλώριο, το αλάτι και τα αντηλιακά καταστρέφουν και αποδυναμώνουν τα μαλλιά και θα πρέπει να ξεπλένονται, ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος έκθεσης σε αυτά.

Είναι προτιμότερο τα μαλλιά να παραμένουν καθαρά και γι’ αυτό καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε σαμπουάν με χαμηλό pH κατάλληλο για συχνή χρήση. Επιπλέον η μαλακτική κρέμα υποκαθιστά έως ένα βαθμό τη φυσική λιπαρότητα των μαλλιών που αφαιρείται με το λούσιμο.

Επισκεφθείτε μας στο ΝΑΝΑ ΗΑΙR SALON και μαζί μπορούμε να επιλέξουμε τα ιδανικά για εσάς προϊόντα για τις καλοκαιρινές αποδράσεις.

Χαιρόμαστε το καλοκαίρι, απολαμβάνουμε τον ήλιο και την θάλασσα, φροντίζουμε την υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών μας.