Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us

skiliΩς Ναουσαίοι είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί να βρισκόμαστε ανάμεσα σε δυο από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας. Τα 3-5 πηγάδια και το Σέλι βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τη Νάουσα και αποτελούν για δεκαετίες πρότυπα κέντρα για εκμάθηση των βασικών κανόνων του αθλήματος του σκι αλλά και της διασκέδασης στο χιόνι. Το Enjoy Winter Camp οργανώνει για πρώτη φορά την φετινή χρονιά επισκέψεις γνωριμίας στα χιονοδρομικά κέντρα του νομού μας, με σκοπό την σταδιακή εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων και τεχνικής του αλπικού σκι σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Σκοπός των επισκέψεων μας στα χιονοδρομικά κέντρα είναι τα παιδιά να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με το βουνό. Να γνωρίσουν μέσα από το παιχνίδι το βουνό και να απολαύσουν μια αξέχαστη εξόρμηση παρέα με παιδιά της ηλικίας τους και πάντα υπό την συνεχή επίβλεψη των έμπειρων μελών του Enjoy Winter Camp.

Όλοι οι εκπαιδευτές μας  είναι εξειδικευμένοι προπονητές χιονοδρομίας (με ειδικότητα χιονοδρομία και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος), καθηγητές φυσικής αγωγής και πρωταθλητές βόρειων αθλημάτων χιονοδρομίας με πολυετή εμπειρία σε αγωνιστικές και μη ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα:

Μπίτζιου Κωνσταντίνα Λητώ 698 8186857

Παπουτσής Φώτης 698 3312234

Κάππας Δημήτρης 697 3314660

Κατοχυρώστε την θέση σας τώρα!!!