Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us

litΜε το χιόνι ήδη να ντύνει στα λευκά τα χιονοδρομικά κέντρα, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τα γκρουπ στα οποία θα χωριστούν τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο Enjoy Winter Camp.

Οι εκπαιδευτές του Enjoy Winter Camp με στόχο την συμμετοχή, την χαρά, την διασκέδαση των παιδιών στο χιόνι προχώρησαν στην δημιουργία 2 επιπέδων στα όποια θα ενσωματωθούν τα παιδιά ανάλογα με το επίπεδο και την εμπειρία τους πάνω στο σκι.

Επίπεδο 1- Πιγκουίνοι.

Το επίπεδο απευθύνεται σε παιδιά που δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με το άθλημα και με το πέρας των τεσσάρων αναβάσεων τα παιδιά θα είναι σε θέση να μετακινούνται με ευκολία προς όλες τις κατευθύνσεις και να κατεβαίνουν με ασφάλεια μία μικρή κλίσης  πίστα.

Επίπεδο 2

Το επίπεδο απευθύνεται σε παιδιά που έχουν ήδη μία πρώτη επαφή με το άθλημα και με το πέρας των τεσσάρων αναβάσεων τα παιδιά θα  αποκτήσουν  καλύτερη τεχνική στο αλπικό σκί.

Το κόστος συμμετοχής* περιλαμβάνει: την μετακίνηση των παιδιών στο χιόνοδρομικό, τον εξοπλισμό ( μπότες-σκι) και την εκμάθηση αλπικού σκι με την βοήθεια των έμπειρων εκπαιδευτών μας.

*Εχουν δημιουργηθεί 2 πακέτα συμμετοχής:

•των τεσσάρων παρουσιών(αναβάσεων)

•πληρωμή σε κάθε παρουσία(αναβαση)

Κατοχυρώστε την θέση σας τώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα:

Μπίτζιου Κωνσταντίνα Λητώ 698 8186857

Παπουτσής Φώτης 698 3312234

Κάππας Δημήτρης 697 3314660

Κατοχυρώστε την θέση σας τώρα!!!