Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us

namΜοναδικά αποτελέσματα χαρίζει το ΝΑΝΑ HAIR SALON, της Νανάς Σίνου, χάρη στην Blonde Absolu της kerastase στις φίλες του που έχουν επιλέξει το ξανθό χρώμα για τα μαλλιά τους.

H Blonde Absolu είναι η απόλυτη σειρά για όλες τις ξανθές και αυτό γιατί το υαλουρονικό οξύ και το άνθος εντελβάις ενδυναμώνουν την τρίχα και εξουδετερώνουν τους πορτοκαλί και κίτρινους τόνους.

Η μεγάλη εμπειρία των μελών του ΝΑΝΑ HAIR SALON και η εξειδίκευση τους στην άριστη εφαρμογή των προϊόντων  της Blonde Absolu χαρίζει στα ξανθά μαλλιά, εκπληκτικά αποτελέσματα εξουδετερώνουν τους πορτοκαλί και κίτρινους τόνους και αναδεικνύοντας άμεσα την φωτεινότητα του χρώματος των μαλλιών σας.

 

Η σειρά της Blonde Absolu που χρησιμοποιεί για να επιτύχει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα το ΝΑΝΑ HAIR SALON αποτελείται από:

namBain Ultra-Violet- Blond Absolu

Μωβ Σαμπουάν κατά των Πορτοκαλί Τόνων για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Αποτελεσματική μείωση των πορτοκαλί τόνων, για άμεσα πιο φωτεινό ξανθό.

Αποκαθιστά τη λάμψη & την απαλότητα και ενισχύει τη φωτεινότητα του χρώματος.

Προσφέρει μακράς διάρκειας δράση ενάντια στους πορτοκαλί τόνους. Εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό οξύ και άνθος Εντελβάις.

Bain Lumiere-Blond Absolu

Ενυδατικό σαμπουάν για φωτεινό χρώμα για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Λειαίνει την τρίχα, για ανάλαφρη αίσθηση στα μαλλιά.

Χάρη στο υαλουρονικό οξύ, βελτιώνει & φωτίζει τη φυσική λάμψη των μαλλιών. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενυδατικούς παράγοντες ενυδατώνει την τρίχα σε βάθος & για μακρά διάρκεια.

Εμπλουτισμένο με έναν συνδυασμό Υαλουρονικού οξέος και άνθους Εντελβάις, προστατεύει από τις ίνες της τρίχας.

Το Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει σε βάθος τα ξανθά μαλλιά, χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο άγγιγμα από τη ρίζα ως την άκρη.

namMasque Ultra-Violet-Blond Absolu

Ιδανική για την εξουδετέρωση σκούρων κίτρινων έως ανοιχτών μπεζ υποτόνων.

Εισχωρεί στην ίνα της τρίχας, προκειμένου να εξουδετερώσει τους πορτοκαλί & κίτρινους τόνους βάσης, για ένα τέλειο ξανθό.

Ο συνδυασμός του Υαλουρονικού οξέος και του άνθους Εντελβάις καταπραΰνει την τρίχα και προστατεύει ενάντια στο καθημερινό οξειδωτικό στρες & τη ρύπανση.

Cicaflash-Blond Absolu

Τελετουργία Βαθιάς Ενδυνάμωσης για βαμμένα ξανθά μαλλιά, η οποία περιλαμβάνει την επανορθωτική δράση μιας ισχυρής μάσκας και το ανάλαφρο φινίρισμα μιας κρέμας μαλλιών.

Επανορθώνει την τρίχα σε βάθος και την αναδομεί από μέσα προς τα έξω.

Ο συνδυασμός του Υαλουρονικού οξέος και του άνθους Εντελβάις Ενυδατώνει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Ιδανικό για όλους τους τόνους βαμμένων ξανθών μαλλιών.

Προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και την καθημερινή διάβρωση.

namCicaplasme-Blond Absolu

Επανορθωτικός Θερμοπροστατευτικός Ορός για βαμμένα ξανθά μαλλιά.

Ένα προϊόν που δεν ξεβγάζεται, για ολοκληρωμένη & εντατική επανόρθωση, για πιο υγιή & δυνατά μαλλιά.

Χάρη στο Υαλουρονικό οξύ και το άνθος Εντελβάις, επανορθώνει αμέσως την τρίχα, χαρίζει ομοιομορφία στις ταλαιπωρημένες περιοχές για λιγότερο σπάσιμο.

Προσφέρει θερμοπροστασία έως 230οC. Προστατεύει ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες & τις καταπονήσεις. Θωρακίζει τις άκρες των μαλλιών και προσφέρει ανάλαφρο φινίρισμα.

Εμπιστευτείτε την περιποίηση, την εικόνα και την λάμψη των ξανθών μαλλιών σας στους ειδικούς του NANA HAIR SALON για εντυπωσιακά αποτελέσματα άμεσα