Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us

enjΤις εξορμήσεις του στα χιονοδρομικά κέντρα της Ημαθίας ολοκλήρωσε το Σάββατο το 1ο Enjoy Winter Camp.

Η τελευταία εκδρομή των παιδιών που συμμετείχαν στο 1ο Enjoy Winter Camp ήταν στο χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, όπου οι μικροί συμμετέχοντες απόλαυσαν τα παιχνίδια στο χιόνι, μπόρεσαν να έχουν μια πρώτη επαφή με τα αθλήματα της χιονοδρομίας αλλά και να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες εντός του σαλέ.

Το  1ο Enjoy Winter Camp ολοκλήρωσε το κύκλο του πραγματοποιώντας 4 επισκέψεις στα χιονοδρομικά κέντρα των 3-5 Πηγαδίων (2 επισκέψεις) και του Σελίου (2 επισκέψεις), δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εγκλιματιστούν με το χιόνι και τις μοναδικές δραστηριότητες που μπορούν να λάβουν χώρα σε αυτό.

Οι υπεύθυνοι του Enjoy Winter Camp θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο τους και τα παιδιά για τις μοναδικές στιγμές που περάσανε μαζί το τελευταίο διάστημα.

Ακόμα η επιτυχία του 1ου Enjoy Winter Camp δεν θα μπορούσε να έρθει δίχως την αμέριστη συμπαραστάτη και βοήθεια των υπευθύνων των χιονοδρομικών κέντρων των 3-5 Πηγαδίων Νάουσας και του Σελίου.

Η άριστη συνεργασία μας τον κ. Κοσμά Μάντζιο, στην προμήθεια εξοπλισμού για τα αθλήματα της χιονοδρομίας αλλά και ο επαγγελματισμός του κ. Σταύρου Ζάχου για την ασφαλή μεταφορά μας στα χιονοδρομικά κέντρα μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους για τους επαγγελματίες του χώρου που διαθέτει η περιοχή μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις αρχές του καλοκαιριού όπου για μια ακόμα χρονιά θα λάβει χώρα το Enjoy Summer Camp που τόσο πολύ έχουν αγαπήσει οι μικροί μας φίλοι τα τελευταία χρόνια.

Με τιμή Μπίτζιου Κωνσταντίνα Λητώ, Παπουτσής Φώτης, Κάππας Δημήτρης