Τετάρτη, Μαϊος 01, 2024
Follow Us

loΤην συνεχή του παρουσία στα κορυφαία events στον χώρο της κομμωτικής συνεχίζει το ΝΑNA HAIR SALON με σκοπό να σας προσφέρει αξιοθαύμαστα αποτελέσματα και να σας εμπνεύσει για το καλοκαίρι που έρχεται.

Την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε για ακόμα φορά στα studio της L’ OREAL στην Θεσσαλονίκη όπου οι διεθνούς φήμης Brooks  & Brooks παρουσίασαν τις προτάσεις τους για το Hair Bronzing και το French balayage.

Μια ακόμα πηγή έμπνευσης για εμάς στο ΝΑNA HAIR SALON για να σας χαρίσουμε μοναδικές επιλογές ανανέωσης για το επόμενο διάστημα.


Ας γνωρίσουμε όμως αρχικά το Hair Bronzing

Εμπνευσμένο από το make-up trend του bronzing, το HairBronzing σου δίνει έντονη λάμψη με ένα διακριτικό εφέ μαυρίσματος και καλοκαιρινή ακτινοβολία στα μαλλιά. Ανακάλυψε την παλέτα HairBronzing με 8 νέες αποχρώσεις ενισχυμένες με μπρονζέ ρεφλέ, που παρουσιάζονται μέσα από τις οικογένειες χρώματος MAJIREL, INOA & DIA RICHESSE. 3 αποχρώσεις για ανοιχτές βάσεις, 3 αποχρώσεις για μεσαίες βάσεις και 2 αποχρώσεις για σκούρες βάσεις.

lolo

Με το Hair Bronzing στο ΝΑΝΑ HAIR SALON δημιουργούμε  ένα λαμπερό ξανθό look με εφέ μαυρίσματος για να δώσει στα μαλλιά σου μια τέλεια ανανέωση.

Σας προσφέρουμε έναν κομψό συνδυασμό μπρονζέ αποχρώσεων που δημιουργεί αντιθέσεις στα μαλλιά σας

Επιταχύνουμε  ολική μεταμόρφωση, συνδυάζοντας ανοιχτές και μπρονζέ αποχρώσεις ώστε να δημιουργήσει το ιδανικό χρώμα μαλλιών για εσένα.
Δοκίμασε τη νέα καλοκαιρινή λάμψη.

lolo

Ανακάλυψε τις αποχρώσεις

Ανακάλυψε την παλέτα HairBronzing με 8 νέες αποχρώσεις ενισχυμένες με μπρονζέ ρεφλέ, που παρουσιάζονται μέσα από τις οικογένειες χρώματος MAJIREL, INOA & DIA RICHESSE. 3 αποχρώσεις για ανοιχτές βάσεις, 3 αποχρώσεις για μεσαίες βάσεις και 2 αποχρώσεις για σκούρες βάσεις.

lo

Με χαρά σας περιμένουμε στο NANA HAIR SALON για να σας παρουσιάσουμε πλήρως το Hair Bronzing και τις δυνατότητες που αυτό μας δίνει