Τετάρτη, Μαϊος 01, 2024
Follow Us

kteΤην πρώτη θερμαινόμενη βούρτσα της ghd, που τιθασεύει και λειαίνει τα στεγνά μαλλιά εύκολα και γρήγορα φιλοξενεί στις προθήκες του ΝΑΝΑ HAIR SALON.

Η ghd Glide Professional Hot Brush είναι επιβεβαιωμένα ο καλύτερος σύμμαχος για την επομένη ημέρα του styling, με μοναδικές επιδόσεις και εντυπωσιακά αποτελέσματα.


ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  • Μαγνητίστε όλα τα βλέμματα κάθε στιγμή: Διαθέτοντας κεραμική τεχνολογία και ιονιστή, η βούρτσα αυτή φρεσκάρει εύκολα τα μαλλιά σας, ώστε να δείχνουν και πάλι τέλεια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
  • Πιο υγιή μαλλιά την επομένη ήμερα του styling: Με τεχνολογία που διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία στους 185οC, την ιδανική θερμοκρασία styling που εγγυάται πιο δυνατά πιο υγιή μαλλιά.
  • Επαναφορά ισορροπίας των μαλλιών: Τα ιόντα περιορίζουν το φριζάρισμα, κάνοντας τα μαλλιά ασυναγώνιστα λεία και απαλά, μόνο με λίγα περάσματα της βούρτσας κατά μήκος των μαλλιών.
  • Απαλότητα με Όγκο: Ο συνδυασμός πυκνών, κοντύτερων και μακρύτερων τριχών επιτρέπει styling σε μεγάλα τμήματα μαλλιών και χαρίζει απαλή φυσική κίνηση με αποτέλεσμα κομμωτήριου.
  • Ευκολία στη χρήση: Η φωτεινή ένδειξη του κουπιού θα σταματήσει να αναβοσβήνει μόλις η βούρτσα είναι έτοιμη για χρήση.
  • Αυτόματη λειτουργιά αναμονής (sleep mode): Το εργαλείο απενεργοποιείτε αυτόματα μετά από 60 λεπτά αδράνειας.
  • Επαγγελματικό μήκος καλωδίου 2,7 μέτρα.

GHD

Η ghd Glide Professional Hot Brush που μπορείτε να βρείτε στο ΝΑΝΑ HAIR SALON δημιουργήθηκε το 2001 γνωρίζοντας αμέσως την επιτυχία, χάρη στην ασυναγώνιστη ποιότητα των εργαλείων που δημιούργησε. Μέχρι και σήμερα αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή μεταξύ των celebrities αλλά και χιλιάδων γυναικών ανά τον κόσμο. Τα εργαλεία της ghd Glide Professional Hot Brush προστατεύουν αποτελεσματικά τα μαλλιά και βοηθούν στη δημιουργία του τέλειου styling. Η εύκολη χρήση, η προηγμένη τεχνολογία πλακών και η ψηφιακή ρύθμιση θερμοκρασίας, αποτελούν στοιχεία που έχουν καθιερώσει τη ghd Glide Professional Hot Brush ως τη Νο 1 επιλογή παγκοσμίως.

Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση και την εφαρμογή της ghd Glide Professional Hot Brush μπορεί να σας παρέχει το εξειδικευμένο προσωπικό του NANA HAIR SALON