Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us

det Λέγοντας αποτοξίνωση φυσικά δεν αναφερόμμαστε στη διατροφή αλλά στο πως θα απαλλάξεις τα μαλλιά σου από τα κατάλοιπα που του άφησε το καλοκαίρι.Το ΝΑΝΑ HAIR SALON σας παρουσιάζει την σειρά προ - θεραπείας του τριχωτού της κεφαλής DETOX της DEMERAL

Αποτοξίνωση χρειάζονται και τα μαλλιά μας από καιρό εις καιρό, που συσσωρεύουν κατάλοιπα από βαφές, χημικές διεργασίες, προϊόντα styling, όλα όσα χημικά συστατικά περιέχουν τα σαμπουάν, τα conditioner ή οι μάσκες και φυσικά από την συνεχή έκθεση στο περιβάλλον, την μόλυνση της ατμόσφαιρας, τα καυσαέρια, αλλά και τις τοξίνες του ίδιου του οργανισμού μας.

Για να μη μιλήσουμε για το στρες που αποτυπώνεται πανηγυρικά στην υγεία και την ομορφιά των μαλλιών μας. Αποτέλεσμα όλων αυτών των παραγόντων είναι να είναι θαμπά, άτονα, βαριά, με τριχόπτωση, έντονο φριζάρισμα και ψαλίδα, ενώ πολλές φορές δημιουργείται ξηροδερμία και πιτυρίδα.

 

 


Η Σειρά προ - θεραπείας του τριχωτού της κεφαλής εμπεριέχει: Αιθέρια έλαια με ιδιότητες αποτοξίνωσης,η εξωτερική δράση της οποίας αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία του pH του δέρματος ενώ καθαρίζει βαθιά την περιοχή των θυλακίων.
Περιέχει: Λεμόνι oe, Περγαμόντο oe, Ευκάλυπτο oe, Μέντα oe, Λεβάντα oe,
Δεντρολίβανο oe, Πεύκο oe, Φασκόμηλο oe, Γαρύφαλλο oe, Γεράνι oe, Κανέλα oe.


Τα φυσικά συστατικά και τα ανεκτίμητα αιθέρια έλαια μπορούν να βοηθήσουν ριζικά στην αποτοξίνωση, αλλά και στην ενδυνάμωση κι επαναφορά της υγείας των μαλλιών μας. Εφαρμόζοντας το DETOX της DEMERAL στις μεταβατικές περιόδους που τα μαλλιά υποφέρουν περισσότερο, ενισχύουμε την φυσική αντίσταση των μαλλιών και καθυστερούμε την φθορά και τη γήρανση τους.


Στις μεταβατικές περιόδους όμως, αλλά κι όταν τα μαλλιά έχουν υποστεί σημαντικές φθορές ή το τριχωτό της κεφαλής παρουσιάζει δερματικές διαταραχές ή πιτυρίδα και ξηροδερμία, χρειαζόμαστε κάτι πολύ δραστικό που θα λειτουργήσει ως αποτοξινωτικό reboot.


Μάθετε τα πάντα για την απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής μέσω της σειράς DETOX της DEMERAL από το εξειδικευμένο προσωπικό του NANA HAIR SALON και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία που θα αναζωογονήσει άμεσα τα μαλλιά σας