Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us

goΚάθε ταξίδι είναι μια καινούργια εμπειρία για έναν νέο προορισμό και οι ώρες που συνήθως περνάμε στο αυτοκίνητο μας είναι αρκετές.

Λογικό λοιπόν είναι να πεινάσουμε κατά την διάρκεια της διαδρομής και μια στάση στο «Coffee go» στη  Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης είναι απαραίτητη, για café αλλά και απολαυστικά σνάκς.

Λαχταριστά γλυκίσματα, μπισκότα, καραμέλες, γεμιστά τσουρεκάκια, κρουασάν, ευρεία γκάμα επιλογών σε σοκολάτες όλων των ειδών και μπάρες δημητριακών σας περιμένουν στο φιλοξενο παράθυρο του «Coffee go». Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον χώρο μας τα κρύα σάντουιτς σε διάφορες παραλλαγές και το γευστικότατο βραστό hot dog μας.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να κάνετε μια στάση στο ιδιαίτερο σπιτάκι μας για λίγα λεπτά ξεκούρασης από το ταξίδι σας και να προμηθευτείτε λιχουδιές και σνακς για εσάς και τα παιδιά σας κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.

Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

go

go