Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us
Το The Eve Lens της Ευαγγελίας Εξηντάρα

Η Ευαγγελία Εξηντάρα δημιούργησε ένα πολύχρωμο στούντιο φωτογραφίας που έχει την δυνατότητα να καλύψει πλήρως τις ανάγκες εσωτερικών φωτογραφήσεων, πορτραίτων και προϊοντικών.

Θα βρείτε τον χώρο της στην οδό Σπύρου Λαναρά 8, στον πρώτο όροφο.

Η Ευαγγελία Εξηντάρα γεννήθηκε το 1997 στην Νάουσα Ημαθίας και από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τις τέχνες, κυρίως με τη ζωγραφική και το κόσμημα.

Το 2016 εισήχθη στη Σχολή Καλών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και αποφοίτησε το 2021. Ειδικεύτηκε στον χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο.

the

Η Εύα μιλώντας για την δουλειά της στο inaoussa.gr μας δήλωσε: Προσπαθώ να συνδυάσω την τέχνη στις φωτογραφίες μου, δημιουργώντας περίτεχνα σκηνικά και concepts αλλά και βγάζοντας φωτογραφίες με διαφορετική ματιά.

Θέλω να φέρω έναν φρέσκο αέρα στον τομέα της φωτογραφίας στον δήμο μας, παράλληλα θέλω η εμπειρία της φωτογράφισης μαζί μου να είναι ευχάριστη και διασκεδαστική και να κάνω τον κόσμο να νιώσει σαν στο σπίτι του.

the

Παίρνω έμπνευση από τάσεις του εξωτερικού και εξειδικεύομαι στα πορτραίτα και στην καταγραφή στιγμών που όλοι μας θέλουμε να θυμόμαστε.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε εικόνες πορτραίτων όλων των ειδών (ατομικών, οικογενειακών, ζευγαριών κτλ) καθώς και εκδηλώσεων όπως γάμοι, βαπτίσεις κτλ.

Στις προϊοντικές φωτογραφίσεις δημιουργώ σκηνικά και ξεχωριστές εικόνες αποκλειστικά στην ταυτότητα της κάθε επιχείρησης.

the

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 694 635 4663

site: theevelensstudio.gr