Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us
Έναρξη τμημάτων Αγγλικών (7-14 ετών) στο Κέντρο Εκπ/σης “Ναουμίδου”

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα τα μαθητικά τμήματα Αγγλικών (7-14 ετών) στο Κέντρο Εκπαίδευσης “Ναουμίδου”.

Τα Προγράμματα είναι ξεχωριστά για κάθε ηλικία, κατάλληλα διαμορφωμένα ώστε να οδηγούν στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας με ευχάριστο και βιωματικό τρόπο, όπως ακριβώς εφαρμόζεται σε Ευρωπαϊκά Κέντρα Γλωσσομάθειας.

Τα μαθήματα υλοποιούνται σε ολιγομελή τμήματα, με τις εγγραφές να συνεχίζονται για λίγες ακόμα ημέρες.

Αναλυτικά τα Προγράμματα:

  • PRIMARIES (5 & 6 ετών): Οι μαθητές θα μάθουν να τραγουδούν, να ακούν σύντομες ιστορίες και να παίζουν παιχνίδια μέσα από μια σειρά από δραστηριότητες (όπως το γνωστό παιχνίδι “Simon Says”). Με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρουμε να αναπτύξουμε τη δημιουργικότητα, την προσαρμοστικότητα και την κριτική τους σκέψη, χρησιμοποιώντας την Αγγλική γλώσσα!
  • JUNIOR (7 ετών): Το Πρόγραμμα JUNIOR είναι σχεδιασμένο για μαθητές Β’ Δημοτικού και στοχεύει στη γνωριμία τους με την Αγγλική Γλώσσα. Η διδακτέα ύλη και η μεθοδολογία εκπαίδευσης είναι απολύτως προσαρμοσμένη σε αυτή την ηλικία, έτσι ώστε μέσα από ένα ενθαρρυντικό περιβάλλον να έρθουν σε επαφή με την Αγγλική Γλώσσα με ευχάριστο και βιωματικό τρόπο.
  • SENIOR (8-12 ετών): Το Πρόγραμμα SENIOR αποτελεί τον κορμό του Προγράμματος Σπουδών Αγγλικών για παιδιά. Το Πρόγραμμα καλύπτει τις ηλικίες 8-12 ετών (τάξεις A, B, C, D, E) και βάζει τις θεμελιώδεις βάσεις που θα αξιοποιήσει ένα παιδί για να επικοινωνήσει αποτελεσματικά (γραπτά & προφορικά) στην Αγγλική γλώσσα. Σε όλες τις τάξεις του Προγράμματος, οι μαθητές θα κατανοήσουν τις βασικές δομές της γλώσσας, θα μάθουν να εφαρμόζουν γραμματικούς και ορθογραφικούς κανόνες και θα εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις βασικές τους δεξιότητες επικοινωνίας.
  • LOWER B2 (13 ετών): Το Πρόγραμμα LOWER αποτελεί την τάξη όπου ο μαθητής φτάνει στο επίπεδο να κατανοεί τις κεντρικές ιδέες ενός σύνθετου κειμένου, είτε αφορά συγκεκριμένα είτε αφηρημένα θέματα. Μπορεί πλέον να επικοινωνεί αποτελεσματικά με έναν φυσικό ομιλητή της Αγγλικής γλώσσας, αλλά και να παράγει κείμενα σε ένα ευρύ φάσμα από θέματα. Επίσης, ο μαθητής πλέον μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του σε διάφορα θέματα, επιχειρηματολογώντας με πλεονεκτήματα και μειονέκτημα. Με την ολοκλήρωση της τάξης ο μαθητής/τρια είναι έτοιμος/η να πάρει μέρος στις εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποίησης Lower B2.
  • PROFICIENCY C2 (14 ετών): Το Πρόγραμμα PROFICIENCY αποτελεί την τάξη όπου ο μαθητής φτάνει στο άριστο επίπεδο της Αγγλικής γλώσσας. Ο μαθητής θα είναι πλέον σε θέση να κατανοήσει απαιτητικά κείμενα, να εκφραστεί άνετα και αυθόρμητα, καθώς και να παράγει σαφή και λεπτομερή κείμενα για σύνθετα θέματα. Με την ολοκλήρωση της τάξης ο μαθητής/τρια είναι έτοιμος/η να πάρει μέρος στις εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποίησης Proficiency C

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα «Αγγλικά 7-14 ετών» του Κέντρου εδώ: www.lianaoumidou.gr/agglika-paidika-programmata/

Εγγραφές: καθημερινά 11:00-13:00 & 18:00-20:00

Πληροφορίες: Κέντρο Εκπαίδευσης «Ναουμίδου»

Διεύθυνση: Δημαρχίας 13, Νάουσα

Τηλ. Επικοινωνίας: 23320 29485