Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us
Εμπλουτίζουμε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου μας  με κορνίζες υψηλής αισθητικής από την Gallery ARTIO

Η τεχνολογία έχει αλλάξει ριζικά την άποψη μας για την φωτογραφία και την αποτύπωση αυτής.

Πλέον στο δευτερόλεπτο βγάζεις και βλέπεις την ψηφιακή φωτογραφία σου αλλά όμως οι λίγες και ξεχωριστές καταλήγουν κανονικά τυπωμένες σε κορνίζα. Οι ιδιαίτερες στιγμές που αξίζουν να κατέχουν περίοπτη θέση στο σπίτι ή το γραφείο μας οφείλουν να τοποθετούνται σε κορνίζες που να ταιριάζουν αρμονικά με τον χώρο και το ύφους τους.

Στην Gallery ARTIO στο κέντρο της Βέροιας στην Εδέσσης 12 μπορείτε να προμηθευτείτε υψηλής αισθητικής κορνίζες που θα «φυλάξουν» τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής.

Η Gallery ARTIO διαθέτει ένα ολοκληρωμένο κι ενημερωμένο εργαστήριο κορνίζας, με εξοπλισμό, μηχανήματα και τεχνογνωσία, καθώς και μια μεγάλη γκάμα από ότι καινούριο υπάρχει σε κορνίζα [πάνω από 2.000 κωδικοί].

Προμηθεύουμε επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής κ.α.”, αναφέρει ο υπεύθυνος της Gallery ARTIO, Σωκράτης Αρβανιτίδης.

Διεύθυνση: Εδέσσης 12

Πόλη: Βέροια

Τηλέφωνο: 2331073993
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος: Σωκράτης Αρβανιτίδης

Βρείτε μας στο Facebook: Artio Gallery
Βρείτε μας στο Facebook: Artio Gallery

art

art

art

art

art

art