Κυριακή, Μαϊος 19, 2024
Follow Us
Δερμοαπόξεση με Διαμάντι στο ινστιτούτο αισθητικής της Μελίνας Αναγνώστου-Γνωρίστε την αποτελεσματική θεραπεία ανανέωσης της επιδερμίδας σας

Την Δερμοαπόξεση με Διαμάντι σας προτείνει να γνωρίσετε και να λατρέψετε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή το Salon of Beauty της Μελίνας Αναγνώστου στο κέντρο της Νάουσας.

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι αποτελεί μια αποτελεσματική θεραπεία ανανέωσης του δέρματος προσώπου, λαιμου και ντεκολτέ.

Η δερμοαπόξεση συνιστά την απλούστερη και αποτελεσματικότερη ιατρική μέθοδο που χρησιμοποιείται στο χώρο της Αισθητικής, με στόχο τον καθαρισμό και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

der

Μέσω αυτής επιτυγχάνεται τόσο η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, όσο και η κολλαγονογένεση, η οποία θεωρείται υψίστης σημασίας για την εξασφάλιση της δερματικής νεανικότητας.

der

Γι’ αυτό τον λόγο θεωρείται ιδανική τεχνική καθαρισμού γενικώς για την επιδερμίδα μας και κυρίως για το πρόσωπό μας, την πιο ευαίσθητη δερματικά περιοχή πάνω μας. Μάλιστα, ενδείκνυται για άτομα με πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα, που δύναται να ερεθίζονται εντονότερα με την εφαρμογή κάποιας άλλης θεραπείας.

der

Στοχεύει μέσω μηχανικής απολέπισης νεκρών κυττάρων:

  • Στην ανανέωση της επιδερμίδας
  • Στη μείωση λεπτών γραμμών, σημάδια από ακμή, ουλών και ήπιων δυσχρωμικών αλλοιώσεων
  • Ενεργοποιειται η φυσική επουλωτική διαδικασία οργανισμού μέσω κινητοποίησης ινοβλαστών για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Δημιουργεί υπεραιμια τοπικά λόγω μικροτραυματισμού το οποίο βοηθά στη περαιτέρω ανάπλαση δέρματος.

dia

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά: 2332024092

Πλατεία Καρατάσου 18 Νάουσα