Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
ReShape Body Sculpt: Η νέα αγαπημένη συνήθεια για ένα καλλίγραμμο σώμα στο ινστιτούτο αισθητικής της Μελίνας Αναγνώστου

Ένα πρωτοποριακό μηχάνημα δυναμικής διέγερσης των μυών σας περιμένει στο Salon of Beauty της Μελίνας Αναγνώστου στο κέντρο της Νάουσας.

Το ReShape Body Sculpt χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικά πεδία TESLA προκειμένου να διεγείρει το βαθύτερο μυϊκό σύστημα που δεν μπορεί να επιτευχθεί με άλλο τρόπο.

Το ReShape είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό μηχάνημα με μακροπρόθεσμα αλλά και βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα ακριβώς όπως γίνεται και με τη φυσική εκγύμναση και άσκηση.

res

Είναι αποτελεσματικό σε άνδρες και γυναίκες και βοηθά στο να χτίσουμε μυς καθώς και στο να κάψουμε λίπος στην περιοχή των κοιλιακών, των μηρών και στα μπράτσα.

Είναι κατάλληλο για:

  • Αύξηση μυών
  • Διάλυση λίπους
  • Γράμμωση κοιλιάς
  • Ανόρθωση γλουτών
  • Διαμόρφωση σώματος

Επιπλέον αποτελεί την πρώτη μη επεμβατική μέθοδο στον κόσμο για ανόρθωση των γλουτών.

res

Το RESHAPE BODY SCULPT EMS λειτουργεί προκαλώντας υπερμέγιστη συστολή αναγκάζοντας το μυϊκό ιστό να προσαρμοστεί σε αυτήν την ακραία κατάσταση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα βαθύ μετασχηματισμό της εσωτερικής δομής του ιστού που οδηγεί σε έντονη συστολή των μυών καθώς και σε καύση λίπους.

Μειώνοντας το κοιλιακό λίπος και χτίζοντας ταυτόχρονα μια μυϊκή βάση κάτω από αυτό επιτυγχάνεται ένα πιο λεπτό και αθλητικό περίγραμμα σώματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν χρησιμοποιείται θερμοκρασία επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος για εγκαύματα, ουλές ή οίδημα.

resres

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά: 2332024092

Πλατεία Καρατάσου 18 Νάουσα