Κυριακή, Ιούλιος 28, 2024
Follow Us
Επεμβατική μεσοθεραπεία για την ενεργοποίηση των ιστών στο ινστιτούτο αισθητικής της Μελίνας Αναγνώστου

Η γήρανση του δέρματος είναι ένα φαινόμενο που καθορίζεται γονιδιακά και χαρακτηρίζεται από τη σταδιακή μείωση του δέρματος να ανταποκριθεί ικανοποιητικά στις μεταβολές που συμβαίνουν με το πέρασμα των χρόνων.

Στο ινστιτούτο αισθητικής της Μελίνας Αναγνώστου στο κέντρο της Νάουσας χρησιμοποιούμε την Dermatude Μeta Therapy που συνδυάζει όλα τα οφέλη πολλών μεθόδων ανανέωσης δέρματος σε μία 100% φυσική και μοναδική τεχνική για: 

√ Αντιγήρανση 
√ Αναγέννηση
√ Ενυδάτωση
√ Aναδόμηση 

Η Meta Therapy είναι το ακρωνύμιο για την ιατρική αισθητική ενεργοποίηση των ιστών.

met

Η Meta Therapy συνδυάζει και τις δύο πτυχές: φυσική βελτίωση του δέρματος από μέσα προς τα έξω και εξωτερικά εφαρμοζόμενα δραστικά συστατικά με την βοήθεια των ειδικών ορών - μονοδόσεων.

Η Dermatude προκαλεί αόρατες μικροδιατρήσεις στο δέρμα με τη χρήση της συσκευής Meta Ject FX50. Λόγω των μικροδιατρήσεων αρχίζει ο φυσικός μηχανισμός ανάπλασης. Επιπλέον, διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα αποκαθίσταται από μέσα προς τα έξω μέσω της αναγέννησης του ιστού του δέρματος.
 

mel

Η κατάλληλη ηλικία για την META THERAPY;

Η γήρανση του δέρματος αρχίζει να εμφανίζεται από την ηλικία των 25 ετών. Το δέρμα γίνεται λεπτότερο η κυκλοφορία του αίματος επιβραδύνεται και η φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αρχίζει να μειώνεται με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει την ελαστικότητα του. Αυτό οφείλεται στην μείωση του αριθμού των σμηγματογόνων αδένων. Έτσι μειώνεται η παραγωγή σμήγματος με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο ξηρό. Με το πέρασμα του χρόνου οι ρυτίδες έκφρασης (γύρω από τα μάτια & το μέτωπο) θα γίνουν πιο βαθιές και μόνιμες. Αυτή η φυσική διαδικασία της γήρανσης ξεκινά από μέσα προς τα έξω και επιταχύνεται από εξωτερικούς παράγοντες όπως ο ήλιος (και το solarium), το άγχος, το αλκοόλ, το κάπνισμα και η ατμοσφαιρική ρύπανση.

mel

Περιοχές Θεραπείας

Η Meta Therapy προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεραπειών ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας αλλά και της περιοχής δράσης. Η αναζωογόνηση και βελτίωση του δέρματος προσώπου, λαιμό και ντεκολτέ, θεαματικά αποτελέσματα σε ειδικές περιοχές, όπως τους μαύρους κύκλους, ρυτίδες και σημάδια.

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά: 2332024092

Πλατεία Καρατάσου 18 Νάουσα