Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us
Μοναδικές ευκαιρίες απασχόλησης !!-Στον τουρισμό σε ξενοδοχείο 5***** στη Χαλκιδική

Το ξενοδοχείο Anthemus sea 5*  σας προσφέρει θέσεις απασχόλησης  για την καλοκαιρινή περίοδο σε ειδικότητες όπως : μάγειρες και βοηθοί κουζίνας , υπάλληλοι καθαριότητας , βοηθοί σέρβις μπαρ και εστιατορίων,  βοηθοί σέρβις παραλίας κλπ.

Δεν είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.

Ευπρόσδεκτοι είναι επίσης και όσοι έχουν  οποιαδήποτε  προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία η στην εστίαση .

 Ο Διευθυντής και τα στελέχη του ξενοδοχείου θα χαρούν να σας συναντήσουν και να σας ενημερώσουν για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή  να συμφωνήσετε την επόμενη εργασία σας, με ελκυστικές παροχές, καθώς και διαμονή και διατροφή,   στον δυναμικότερο τομέα της οικονομίας μας, στον τουρισμό !

Για  προσωπικές συνεντεύξεις μπορείτε να προσέλθετε:

Στην Νάουσα : στις 19/2 Σάββατο στην οδό:  Δ. Σολωμού 11 στον 1 ο όροφο τις ώρες 11:00 έως 17:00

Στη Αλεξάνδρεια: στις 20/2  Κυριακή στο ξενοδοχείο ΄ΜΑΝΘΟΣ’  οδός : Ελ. Βενιζέλου 44 και Βετσοπούλου   τις ώρες 11:00 έως 17:00

Στη Βέροια:  στις 21/2 Δευτέρα στον  πολυχώρο  ‘ΕΛΙΑ’  στο πάρκο Ελιάς,  αίθουσα SALA                                   τις ώρες 11:00 έως 17:00.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα , η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης η εμβολιασμού για covid 19.

Το ξενοδοχείο  ‘ ANTHEMUS SEA ‘ ανήκει στην εταιρία  ‘ΕΡΓΟΔΟΜΗ  ΑΒΕΤΕ’  με έδρα τη Νάουσα και με δραστηριότητες στη Κεντρική  Μακεδονία.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να καλέσετε  στο τηλέφωνο : 2375072001