Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us
Μοναδικές επιλογές σε DECK WPC περίφραξης από την ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ

Εξαιρετικές λύσεις σε μια ευρεία γκάμα επιλογών για την περίφραξη των εξωτερικών σας χώρων σας παρέχει η ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ.

Τα συνθετικά Deck WPC (Wood Plastic Composites) περίφραξης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους όπως πισίνες, βεράντες, κήπους, φράχτες, περιφράξεις, κ.τ.λ, χαρίζοντας ομορφιά και ασφάλεια στον χώρο σας.

Η σύνθεσή τους (60% ξύλο – 40% HDPE, κόλλες και ρητίνες) τους επιτρέπει να συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του πλαστικού με την ομορφιά του ξύλου.

Ανθεκτικότητα, ελαστικότητα, αντοχή στην υγρασία, μηδενική συντήρηση και αντοχή σε τριβές και επιβλαβείς οργανισμούς είναι κάποια από τα πολλά πλεονεκτήματα των DECK WPC περίφραξης από την ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις επιλογές σε DECK WPC περίφραξης από την ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ και εμείς θα φροντίσουμε να βρούμε το ιδανικό για τον χώρο σας.

12° χλμ Βέροιας - Νάουσας

Νάουσα 592 00, ΕΛΛΑΣ

2332041934

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.lasercutting.gr