Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
ΧΡΥΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Με την συμμετοχή 830 αθλητών από 25 χώρες διεξήχθη από 26 έως 31 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-do I.T.F.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο πανέμορφο κλειστό στάδιο «Τα Δύο Αοράκια» στη Νέα Αλικαρνασσό και χαρακτηρίστηκε από το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Taekwon-do Νάουσας συμμετείχε στην διοργάνωση με δύο αθλητές οι οποίοι με την απόδοση τους τίμησαν το εθνόσημο και έκαναν την πόλη μας υπερήφανη. Η Δημητριάδου Γεωργία στην πρώτη ευρωπαϊκή της εμφάνιση κατέλαβε την 5η θέση στο αγώνισμα των Τουλ 2-1 Gup κορασίδων, αφού αποκλείστηκε έναν αγώνα πριν τα μετάλλια από την Ρωσίδα αθλήτρια που κατέκτησε τελικά το χρυσό.    Επιβλητική εμφάνιση από τον προπονητή του Συλλόγου Δημητριάδη Παναγιώτη ο οποίος στην κατηγορία Silver των Βετεράνων 40-50 ετών κατέκτησε δύο μετάλλια, ένα χρυσό στα ατομικά τουλ και ένα χάλκινο στα ομαδικά. Η Ελλάδα κατέκτησε την 2η θέση στην Γενική Κατάταξη πίσω από την Ρωσία, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μία από τις κορυφαίες δυνάμεις στο χώρο του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Taekwon-do.

pan