Σάββατο, Οκτώβριος 16, 2021
Follow Us
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO I.T.F.

Η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος διοργάνωσε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου αγώνες πρόκρισης Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών, ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Στους αγώνες που έλαβαν χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Κάππα 2000 του Δήμου Θερμαϊκού, συμμετείχαν 200 αθλητές από 61 Σωματεία.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Taekwon-do Νάουσας, στην πρώτη του αγωνιστική διοργάνωση μετά τον Δεκέμβριο του 2019, συμμετείχε στην ηλικιακή κατηγορία Παίδων-Κορασίδων με δύναμη τεσσάρων αθλητών, οι οποίοι πραγματοποίησαν αξιόλογη εμφάνιση υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη. Στην φάση των «16» έφτασε ο Δουλγερίδης Χριστόφορος, Καρυπίδου Βαρβάρα και Τζημώκα Αικατερίνη έφτασαν μέχρι τους προημιτελικούς ενώ η Δημητριάδου Γεωργία μετά από τρεις νικηφόρους αγώνες, ηττήθηκε στον τελικό του αγωνίσματος των Τουλ 2-1 Gup καταλαμβάνοντας την 2η θέση, η οποία και της έδωσε το εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. στην Θεσσαλονίκη, με την αθλήτρια μας να συμμετέχει στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Στις προπονήσεις έλαβε μέρος και ο προπονητής του Συλλόγου Δημητριάδης Παναγιώτης ο οποίος θα συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα ως αθλητής στην κατηγορία των Βετεράνων.