Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Handball: Ήττα στο ξεκίνημα για τον Ζαφειράκη- Το Σάββατο εντός έδρας με την Πυλαία

Την ήττα γνώρισε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη, αγωνιζόμενη εκτός έδρας, απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας με σκορ 25-23.

fpago

Η ομάδα της πόλης μας σε πολλά σημεία του αγώνα είχε την ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ, ωστόσο το άγχος της πρεμιέρας φαίνεται πως την κράτησε πίσω.

Σε γενικές γραμμές, η απόδοση των παικτών μας ήταν ικανοποιητική και πολύ θετική ήταν η ομαδικότητα που έδειξαν στο παιχνίδι τους. Οι στόχοι του προπονητή κ. Δεληγιάννη, έχουν αρχίσει να υλοποιούνται και η ομάδα μέσα στο πρωτάθλημα αναμένεται να παρουσιάσει ένα πολύ συνεκτικό πρόσωπο.

Οι δυό ξένες μεταγραφές του Ζαφειράκη, ο Γάλλος τερματοφύλακας Λε Πειλλέτ και ο Σέρβος περιφερειακός Κάνιζαι, στον αγώνα είχαν μια πολύ μαχητική απόδοση.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 4-3, 5-4, 9-6, 11-8, 12-10 (ημίχρονο), 13-11, 15-12, 16-15, 19-17, 22-19, 25-23

Φίλιππος Βέροιας : (Δομπρής) Κωστακίδης 4, Κριούτσκοφ 1, Παπαδόπουλος 2, Κουκουτσίδης 6, Εμμανουήλ, Μούγιτς 2, Κυριακίδης, Φιλόσογλου 3, Μπαλτατζής 4, Σόφρανατς 2, Παπαγιάννης 1, Στανκίδης, Άγκοβιτς, Λυκοστράτης, Ρίζος, Καραγιοβάνης

Ζαφειράκης Νάουσας : (Δεληγιάννης, Παπουτσής) Γαλίτης, Λε Πεγιέ, Ρότζιος, Δασκαλόπουλος, Πίτος, Μαυροδουλάκης 6, Μπόλας 4, Θεοδωρόπουλος 6, Μπουμπουλέντρας, Τσαγκεράς, Πινακούδης, Τσάτσας, Τζουβάρας 1, Διδασκάλου 2, Κανιζάι 4, Κρέξης

Διαιτητές: Γράψας – Κυριακού, Δίλεπτα: 4-6. Πέναλτι: 4/5 – 3/3

Το ερχόμενο Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, η ομάδα του Ζαφειράκη αγωνίζεται εντός έδρας, στην δέυτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier A1 και υποδέχεται την ομάδα της Πυλαίας. Το πολύ θετικό της αναμέτρησης αυτής, είναι πως θα έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν από κοντά φίλαθλοι της ομάδας μας και του χάντμπολ, ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα που λόγω της πανδημίας η ομάδα αγωνιζόταν χωρίς φιλάθλους και σε άδειο γήπεδο. Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α., η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης Covid-19. Στον αγώνα θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα που έχουν οριστεί από την πολιτεία.

terdo