Πέμπτη, Απρίλιος 18, 2024
Follow Us
Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Handball  οι Μπιλιούρης και Δάιος!

Ως μέλη της εθνικής ομάδας beach handball, στην κατηγορία των U-17 Ανδρών, οι αθλητές χάντμπολ του Ζαφειράκη Μπιλιούρης Σπύρος και Δάιος Γιώργος θα συμμετάσχουν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach handball που θα διεξαχθεί στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

mpater

Οι Ναουσαίοι αθλητές συμμετείχαν όλο το προηγούμενο διάστημα στις προπονήσεις προετοιμασίας της εθνικής ομάδας και επελέγησαν τελικά από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς να στελεχώσουν τον κορμό της εθνικής ομάδας στην ευρωπαϊκή αυτή διοργάνωση.

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Βeach Handball θα διεξαχθεί το  διάστημα  8-11 Ιουλίου, στα παράλια της Βουλγαρίας στην Μαύρη Θάλασσα και συγκεκριμένα στην πόλη της Βάρνας. Η εθνική ομάδα της χώρας μας, στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, θα αγωνιστεί (ύστερα από την κλήρωση που έγινε) απέναντι στις ομάδες της Πολωνίας, της Ρουμανίας και της Κροατίας.

Η συμμετοχή των αθλητών χάντμπολ του Ζαφειράκη, σε μια ακόμη διεθνή διοργάνωση αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη για την καλή δουλειά που γίνεται στα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου, αλλά συνεχίζει και την παράδοση που έχει η πόλη της Νάουσας στο άθλημα και στην ανάδειξη παικτών.

docbo