Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Basket: Τα νέα του Ζαφειράκη Νάουσας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ομάδα των παίδων για το final 4.

spotor

H ομάδα του Θ.Πουρλίδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό το μαρτυρούν τα 3 φιλικά που ''έδωσε΄΄ , με την ομάδα του Ζαφειράκη να μετρά ισάριθμες νίκες. Το Σαββατο-Κύριακο στο ΔΑΚ Νάουσας θα διεξαχθεί το μίνι πρωτάθλημα μεταξύ των ομάδων που κατέληξαν δεύτερες στον όμιλό τους, χωρις την παρουσία φιλάθλων/Το Σάββατο στις 18.00 θα γίνει ο αγώνας μεταξύ Σκύδρας-ΑΓΕΠ και στις 20.00 Φίλιππος Βέροιας-Μ.Α Γιαννιτσών. Την Κυριακή στις 12.30 θα παίξουν οι νικήτριες ομάδες, με την ομάδα που θα προκριθεί να παίρνει μέρος την επόμενη βδομάδα στο FΙNAL 4 που θα γίνει στο Αιγίνιο. Εκεί η ομάδα του Ζαφειράκη θα αντιμετωπίσει με κλήρωση τον Πιερικό, Άθλο ή την νικήτρια ομάδα που θα αναδειχτεί την  Κυριακή.

Οι άντρες για μια βδομάδα ακόμα θα συνεχίσουν τις προπονήσεις με το τεχνικό επιτελείο να ''ψάχνει'' νέους'' παίκτες για την νέα σεζόν. Ήδη κάποιες επαφές έχουν γίνει χωρίς να οριστικοπιηθεί κάτι.

Οι οργανωτές του θερινού τουρνουά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές και θεατές, ανακοινώνουν την μη διεξαγωγή του. Ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, αποφασίστηκε η αναβολή της διοργάνωσης που εδώ και 7 συνεχόμενα χρόνια, αποτελεί θεσμό για την πόλη. Το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά . 

mpna