Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us
Basket: Τα νέα του Ζαφειράκη Νάουσας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε τις Αθλητικές Ενώσεις, τις Τοπικές Επιτροπές και τα σωματεία των Εθνικών Κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών για την οριστική διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-2020. 

poju

Η επιτροπή  της ΕΚΑΣΚΕΜ τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει και θα ανταλλάξει προτάσεις με τους υπεύθυνους των ομάδων για την τελική βαθμολογία αυτής της σεζόν. Ο ΑΟΚ Βέροιας, (4 αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου) οδηγούσε την κούρσα'', και ακολουθούσαν οι Ίκαροι Γιαννιτσών, Βατανιακός και ο Ζαφειράκης. Θα ακολουθούσαν play-off για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία. Οι Πάνθηρες Πιερίας και η Βαφύρα Δίου θα υποβιβαστούν στην Β' κατηγορία, ακόμη και να ολοκληρωνόταν η σεζόν. Μεγάλη ''μάχη''  γινόταν για την άνοδο από την Β' κατηγορία  στην Α',  με  4 ομάδες να ναι πιασμένες χέρι -χέρι. Η Αξιούπολη (36β), Αετός Κιλκίς-Σκυδραϊκός και Μ.Α.Γιαννιτσών (35β) θα έπαιρναν μέρος στα play-off , με τις δύο από αυτές να έπαιρναν το εισιτήριο για την άνοδο.

Για τα Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα η σεζόν  δεν έχει τελειώσει μιας και το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται υπό συζήτηση από τους υπεύθυνους  στο υπουργείου αθλητισμού. Η ομάδα των παίδων, θα διεκδικούσε μια θέση στο πρωτάθλημα αυτό με τους αγώνες play-off που θα γινόταν. Κατέληξε αήττητη στον όμιλο της και περίμενε τους άλλους 3 πρωτοπόρους των άλλων ομίλων.

Στο στρατόπεδο του Ζαφειράκη, όλα τα τμήματα περιμένουν πως και πως την επανέναρξη των προπονήσεων. 

trnj