Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Νέα διορία της UEFA στις λίγκες-Πότε λήγει η προθεσμία της Super League 1 για το πλάνο επανέναρξης

Στις 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της UEFA, με την ελπίδα να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων, ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και στο Champions και στο Europa League.

Έτσι, η διορία που έχουν πλέον οι λίγκες για να παρουσιάσουν το πλάνο τους με ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης της φετινής περιόδου είναι η 25η Μαΐου, δηλαδή δύο μέρες πριν από την τηλεδιάσκεψη.

Αυτό φυσικά αφορά και το ελληνικό πρωτάθλημα και τη διοργανώτρια αρχή του, τη Super League 1, το Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας είναι προγραμματισμένο για αύριο το πρωί (29/4, 11:00).

Επίσης, μέχρι και την 30ή Απριλίου, δηλαδή την προσεχή Πέμπτη, η UEFA θα περιμένει τις απαντήσεις από τις 12 πόλεις που έχουν αναλάβει να φιλοξενήσουν το Euro 2020, το οποίο αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2021.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία θέλει να γνωρίζει αν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά την κατάσταση σε αυτές τις πόλεις για να προχωρήσει στον σχεδιασμό της.

πηγή: filathlos.gr