Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
Σκέψεις της UEFA για τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στα τέλη Αυγούστου

Η UEFA εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα οι τελικοί του Champions και του Europa League να διεξαχθούν μετά το τέλος των πρωταθλημάτων, όπως αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα.

Τα τέλη του Αυγούστου έχει βάλει ως έσχατο περιθώριο η UEFA, ώστε να ολοκληρωθούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που σημαίνει πως οι τελικοί είναι πιθανό να διεξαχθούν μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αν φυσικά το επιτρέψουν αυτό οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν με τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού “BBC»”, η UEFA αναμένεται στην ερχόμενη σύσκεψή της με τις ομοσπονδίες, που είναι προγραμματισμένη για τις 23/4, να συζητήσει πέραν του ενδεχομένου επανέναρξης των πρωταθλημάτων και το σενάριο που θέλει τον τελικό του Champions League να διεξάγεται στις 29 Αυγούστου και αυτόν του Europa League στις 26 του ίδιου μήνα.

Όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής των δύο διοργανώσεων αφού εκρεμμούν ακόμα αρκετά παιχνίδια, είτε θα μείνει το σύστημα ως έχει, με διπλά ματς εντός και εκτός έδρας δηλαδή, είτε θα γίνουν νοκ-άουτ ματς σε ουδέτερη έδρα, που θα διεξαχθούν μετά το τέλος των πρωταθλημάτων.