Δευτέρα, Οκτώβριος 19, 2020
Follow Us
Κορωνοϊός-Super League: Τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα και χρονοδιάγραμμα για πιθανή επανέναρξη

Παραμένει πιθανό το να έχουμε restart στο ελληνικό πρωτάθλημα μες στον Μάϊο εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες με τον κορωνοϊό, όμως όλα θα ξεκαθαριστούν στην τηλεδιάσκεψη της ερχόμενης εβδομάδας.

Προ ημερών είχαμε επισημάνει πως με τις παρούσες συνθήκες θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να έχουμε δράση στην ελληνική Λίγκα τον Απρίλιο και ένα πιθανό σενάριο είναι για Μαϊο και πιθανώς προς τα τέλη του.

Επίσης πως μέχρι αρχές Απριλίου το αργότερο θα έχουμε τις αποφάσεις ή τελοσπάντων έναν... οδηγό για το χρονικό πλαίσιο. Οι νεότερες πληροφορίες δεν αναφέρουν κάτι δραματικά διαφορετικό. Η Λίγκα έχει δρομολογήσει τηλεδιάσκεψη για το αργότερο έως τις 31 Μαρτίου (ίσως γίνει και νωρίτερα) για να καταβληθεί προσπάθεια να επαναρχίσει το πρωτάθλημα μες στον Μάϊο. Πόσο εφικτό είναι αυτό; Θα φανεί στην πράξη και τις συζητήσεις.

Υπάρχουν πάντως και παράγοντες που εμμένουν ότι υπάρχουν ακόμα πολλές και αισθητές δυσκολίες για το restart. Να σημειώσουμε ξανά πως πριν από την οποιαδήποτε πιθανή επανέναρξη οι ομάδες θα χρειαστούν ένα διάστημα 15 ημερών για προπονήσεις - προετοιμασία.

πηγή gazzetta.gr