Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2024
Follow Us
Handball: Σπουδαία νίκη του Ζαφειράκη στα Βριλήσσια

Σπουδαίας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη για τον Ζαφειράκη Νάουσας με 28-27 στα Βριλήσσια, με τον Θεοδωρόπουλο να πραγματοποιεί τεράστια εμφάνιση με 13 γκολ!

Οι γηπεδούχοι παρότι ήταν για ένα ακόμα ματς ανταγωνιστικοί, αυτή τη φορά δεν μπόρεσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, αλλά απέδειξαν ότι είναι ομάδα που θα έχει φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο.
Κώστας Δεληγιάννης (προπονητής Ζαφειράκη): «Είναι μια νίκη που ανήκει εξ ολοκλήρου στους παίκτες, οι οποίοι διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το ματς. Τη χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε ως ομάδα. Ο Ζαφειράκης παραμένει συμπαγής και συνεχίζει να διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν τα τελευταία χρόνια. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, είχαμε τονίσει ότι τα Βριλήσσια είναι πλέον ομάδα της πρώτης κατηγορίας και διαθέτουν παίκτες με πολλές ικανότητες και προσωπικότητα».
Θάνος Τούτσης (τεχνικός Βριλησσίων): «Κρίθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες. Ο Ζαφειράκης έχει τρία πολύ έμπειρα παιδιά στην περιφέρεια που έχουν βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις πολλές φορές και ξέρουν τί πρέπει να κάνουν. Εμείς για 3ο ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, έχουμε νεανική ομάδα που παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρίσκει ακόμα περισσότερο το ρυθμό της. Σκοπός είναι να μαθαίνουμε από τέτοια ματς και την επόμενη φορά που θα κριθεί το ματς στο γκολ να διαχειριστούμε καλύτερα τα τελευταία λεπτά».

ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 27-28
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-5, 6-7, 8-9, 11-12, 13-16 (ημχ), 16-17, 17-19, 19-22, 20-23, 24-26, 27-28
ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Τούτσης): Στάθης Μ. 8, Βλάχος 2, Τσαμεσίδης 1, Κολεζάκης, Τσολακίδης, Μπραουδάκης, Αντωνιάδης, Βαρδαξόπουλος 7, Μπάγιος 5, Παναγόπουλος, Στάθης Π. 1, Μπινιάρης, Μπέσκος, Τσανίνος, Μπαλάσκας 3, Τσαμουρής.
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπόλας 2, Θεοδωρόπουλος 13, Μπουμπουλεντας, Μπάρμπας, Ροτζιος, Μισαηλίδης 5, Αθανασιάδης 5, Αποστολίδης, Ταραμονλής, Μπιτέρνας, Αναστασάκης, Φερλαχίδης, Βαφείδης 1, Τσατσας, Λόλας 2.
Διαιτητές: Χαραλαμπίδης - Ζήσης, Δίλεπτα: 7-3, Πέναλτι: 3/3-7/7

πηγή:handball.org.gr

πηγή:handball.org.gr