Τρίτη, Οκτώβριος 01, 2024
Follow Us
Μια υπέροχη δράση του Δημοτικού Ζερβοχωρίου με καλεσμένους Καισαρίδη και Τρεμπελή

Σε μια πολύ όμορφη δράση του Δημοτικού Σχολείου Άνω - Παλαιού Ζερβοχωρίου  για την "Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού" πήρε μέρος η Mountain Expedition  με τους πιστοποιημένους  MTB Leaders Γιώργο Καισαρίδη και Σοφία Τρεμπελή .

Κατά την διάρκεια της δράσης έγινε ομιλία στα παιδιά για τα οφέλη της ποδηλασίας τόσο σαν επιλογή άθλησης όσο και του ποδηλάτου σαν μεταφορικό μέσο,  για θέματα σωματομετρικών ρυθμίσεων, εξοπλισμού, ασφάλειας και οδηγικής συμπεριφοράς. 

Στην συνέχεια με την πολύ σωστή οργάνωση που υπήρχε από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου,  τον γυμναστή κ. Κώστα Χατζηστυλλή  καθώς και της κοινότητας Ζερβοχωρίου, πραγματοποιήθηκε ποδηλατική διαδρομή από το Άνω Ζερβοχώρι προς το Κάτω Ζερβοχώρι και τον υδροβιότοπο της "Μαρίτσας". Τα παιδιά ήταν οι πρωταγωνιστές μοιράζοντας ταυτόχρονα χαρά στους κατοίκους των δύο χωριών.

Η ηθική ανταμοιβή και η κοινωνική προσφορά είναι για την Mountainexpedition κάτι αυτονόητο. Εκτός λοιπόν από τις αμοιβόμενες υπηρεσίες σε υπαίθριες δραστηριότητες Βουνού , πεζοπορίας, ορειβατικών και ποδηλατικών εκδρομών η προσφορά  με θετικά ερεθίσματα σε παιδιά μικρής ηλικίας κάνει την Mountainexpedition ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη για το έργο που προσφέρει .

 "Μικροί μας φίλοι, εμπιστευόμαστε τις δυνάμεις σας και είμαστε σίγουροι πως μπορείτε να κάνετε υπέροχα πράγματα γιατί  είστε το μέλλον και η ελπίδα αυτού του κόσμου!!!"

Ο κ. Γιώργος Καισαρίδης, η κ. Σοφία Τρεμπελή και η Mountain Expedition  ευχαριστούν το Δημοτικό σχολείο Άνω - Παλαιού Ζερβοχωρίου για την πρόσκληση . Το συγχαίρουμε θερμά για την πρωτοβουλία του που άφησε στα παιδιά αναμνήσεις που θα τα συντροφεύουν για μια ζωή. 

kai

kai