Παρασκευή, Σεπτέμβριος 27, 2024
Follow Us
3rd MOUNTAIN TRAINING CAMP ΓΙΑ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Taekwon-do της Νάουσας ξεκινά την προετοιμασία του με την διοργάνωση ορεινού προπονητικού καμπ.

Το καμπ θα διεξαχθεί από 4 μέχρι 8 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου και στις εγκαταστάσεις του Καταφυγίου ΣΕΛΙ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως στους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του Συλλόγου και περιλαμβάνει καθημερινά τρεις προπονήσεις για βελτίωση της φυσικής κατάστασης, του τεχνικού επιπέδου και της αγωνιστικής τακτικής.

Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, συνδυάζοντας προπόνηση και αναψυχή.

Υπεύθυνος του καμπ είναι ο προπονητής Δημητριάδης Παναγιώτης, ο οποίος έχει σχεδιάσει το πενθήμερο πρόγραμμα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ώστε να προσφέρει στους συμμετέχοντες μοναδικές εμπειρίες μέσα στο πανέμορφο φυσικό τοπίο του Βερμίου.

Οι αθλητικές εντυπώσεις από τις δύο προηγούμενες  χρονιές έχουν μείνει ανεξίτηλες στην καρδιά και το μυαλό όλων και υπόσχονται μια άρτια διοργάνωση που δεν μοιάζει με τα άλλα «καμπ» και αποτελεί από μόνη της μέτρο σύγκρισης!