Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us
Επέστρεψε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ από την Happy Days

Επέστρεψε πίσω μετά από ένα καταπληκτικό 10ημερο στην κατασκήνωση Happy Days στην Χαλκιδική ο ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ Νάουσας την Τρίτη 13 Αυγούστου . 

 Τα παιδιά του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ που συνόδευαν οι προπονητές του συλλόγου ήταν ανάμεσα σε  παιδιά  από Αλεξάνδρεια, Λιτόχωρο, Κατερίνη και Βέροια, που πήραν μέρος στο αθλητικό Καμπ που φιλοξένησε η Happy Days. 

 Όπως μας είπαν ο κ. Γιώργος Καισαρίδης και η κ. Σοφία Τρεμπελή   : "Η περίοδος μας έλειξε για φέτος  , ένα μεγάλο σχολείο για όλα τα παιδιά που πήραν μέρος.

 Εγώ  η Σοφία, αλλά και οι άλλοι συνάδελφοι δώσαμε ψυχή και σώμα για να πάνε όλα καλά όπως κάθε χρόνο.

 Βραδυνές και μεσημεριανές περιπολίες, ξενύχτι στα σπιτάκια αλλά και στο ιατρείο για όποια παιδιά ασθένησαν .

 Δάσκαλοι , ψυχολόγοι, παιδαγωγοί, προπονητές, γιατροί , ψυχαγωγοί, τραπεζοκόμοι, γονείς για όλους... 

300 παιδιά επιστρέφουν ασφαλή πίσω από ένα Αθλητικό Καμπ , γεμάτα ερεθίσματα, εμπειρίες και γνώσεις, έχοντας αναπτύξει δεξιότητες, παράγοντας ικανότητα, φέρνοντας στην επιφάνεια αρετές και αξίες (στο καμπ έγιναν προπονήσεις για όλους αλλά ιδιαίτερα για τα παιδιά των εθνικών ομάδων  ju jitsu και Παγκρατίου Αθλήματος ενόψει των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων του Οκτωβρίου ) ...

 Τα παιδιά χόρτασαν μπάνιο  σε θάλασσα και πισίνες, και δραστηριότητες όπως : αναρρίχηση, zip line , τραμπολίνο, canoe kayak,  αράχνη, πινγκ πονγκ, beach soccer κ. α. , καλή παρέα , συμβίωση με άλλα παιδιά, παιχνίδια ... 

 Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου με υγεία στην ίδια ημερομηνία ..."

keka

Ο ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα  την Happy Days Camp και όλο το προσωπικό της Ήταν όλα άψογα όπως κάθε χρονιά. Κοιτώνες , εγκαταστάσεις , δραστηριότητες , φαγητό και events. 

 Οι ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ απασχόλησε εποικοδομητικά και με ουσία τα παιδιά όλη την καλοκαιρινή περίοδο, μετά το Mountain Summer Camp που διήρκησε ενάμιση μήνα στα βουνά ακολούθησε το  προπονητικό καμπ στον Πλαταμώνα και το Happy Days camp στην Χαλκιδική . 

 Ο αθλητικός σύλλογος, ξεκινάει αρχές Σεπτεμβρίου τις εγγραφές και τις προπονήσεις του ενοψη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στην Ρουμανία τον Οκτώβριο .