Τρίτη, Ιούλιος 16, 2024
Follow Us
NAOUSSA TAEKWON-DO: ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 6th MARS COMBAT CHALLENGE

Νέες διακρίσεις για το Taekwon-do της Νάουσας, αυτή τη φορά στο πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά «6th Mars Combat Challenge» που διεξήχθη την Κυριακή 26 Μαΐου στα Βασιλικά Θέρμης.

Στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο Δ.Α.Κ. Βασιλικών «Στέλιος Πιπινίκας», συμμετείχαν 795 αθλητές από 60 Σωματεία της Επικράτειας!

Με την αγωνιστική περίοδο να βρίσκεται στο τέλος της και με τις εξετάσεις στα σχολεία να έχουν ήδη αρχίσει, η Νάουσα έλαβε μέρος στην διοργάνωση με πέντε αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν στα sparring υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη.

Με την απόδοση τους έβαλαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον σύλλογο στον πίνακα των διακρίσεων. Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Ιγνατιάδης Μιχαήλ (-60Kgr. Παμπαίδων) & Νταή Ειρήνη (-77Kgr. Γυναικών), ένα βήμα πριν τα μετάλλια και στην πέμπτη θέση σταμάτησαν Εγγονόπουλος Άγγελος και Φοροζίδου Παναγιώτα, η οποία έχασε τον αγώνα και την τετράδα στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Αξιόλογη εμφάνιση από τον Σταμπουλτζή Γεώργιο τον οποίο η κλήρωση τον έφερε στον πρώτο αγώνα αντιμέτωπο με τον αθλητή που κατέκτησε τελικά την κατηγορία.

Αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα, είναι ότι οι αθλητές μας έδωσαν την ψυχή τους και εκπροσώπησαν επάξια το Taekwon-do της πόλης μας!