Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Δεν τα κατάφερε ο Ζαφειράκης στη Έδεσσα-Ήττα με 23-18 από τον Αερωπό

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη από τον “Αερωπό” Έδεσσας ο Ζαφειράκης, ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 32-18 στην πρώτη αγωνιστική της Handball Premier, παρά την καλή αγωνιστική του προσπάθεια.

Από την αρχή του αγώνα φάνηκε ως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα της Νάουσας, καθώς ο ενισχυμένος Αερωπός έδειξε από την αρχή πως ήθελε τη νίκη περισσότερο. Βασισμένος στην εξαιρετική εμφάνιση του Ουκρανού τερματοφύλακα του Βέρεμτσουκ, στην αποτελεσματικότητα του Φώτη Μισαηλίδη (που έφυγε από τον Ζαφειράκη για την ομάδα της πόλης του), αλλά και στις οδηγίες του νέου τεχνικού του κ. Τζουβάρα Χρήστου ο Αερωπός, δημιούργησε μια αρκετά δύσκολη συνθήκη στην κατά τα άλλα πολύ καλά αγωνιζόμενη ομάδα της Νάουσας.

Ο αγώνας ήταν για την ομάδα της Έδεσσας σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας, καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και στον β’ γύρο τα “παίζει όλα” για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία του χάντμπολ.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Ουκρανού τερματοφύλακα της Έδεσσας στέρησε από τον Ζαφειράκη πολλά και σημαντικά γκολ. Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι τα 5 χαμένα πέναλτι της ομάδας της Νάουσας, αλλά και τα χαμηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας παικτών που μας έχουν συνηθίσει σε περισσότερα γκολ.

Το ερχόμενο Σάββατο 6/2 ο Ζαφειράκης υποδέχεται την ομάδα της “Πυλαίας” για την δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier, στο ΔΑΚ Νάουσας. Ας είμαστε όλοι εκεί!

Πεντάλεπτα: 2-3, 3-3, 6-3, 8-3, 10-6, 12-9 (ημχ), 13-11, 17-12, 19-14, 22-16, 23-16, 23-18.

Διαιτήτευσαν Γράψας- Κυριακού,

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Τζουβάρας), Αθανασίου, Τζουβάρας, Ρόμπης, Μαρίνος, Κράλλης 5, Παπαγιάννης 5, Γιαννούσης, Βέρεμτσουκ, Μισαηλίδης 4, Σετσένκο 2, Ονουφριένκο 5, Κουκουτσίδης 2, Παπαδόπουλος 1, Τοτίδης, Δούκας

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπόλας 1, Τσαγκερας, Θεοδωρόπουλος 2, Μπουμπουλέντρας, Μπάρμπας, Ρότζιος, Μπιλιούρης, Αθανασιάδης 3, Αποστολίδης 6, Πινακούδης, Σαράφης, Δεληγιάννης, Βαφείδης, Τσάτσας 2, Φερλαχίδης, Λόλας 4.