Δευτέρα, Μαϊος 06, 2024
Follow Us
Στο αναπτυξιακό τουρνουά του Προμηθέα Πάτρας θα πάρει μέρος και φέτος το παιδικό τμήμα του Ζαφειράκη Νάουσας

Στην Πάτρα θα ταξιδέψει το παιδικό τμήμα του Ζαφειράκη Νάουσας από 3 έως 6 Ιανουαρίου 2024, προκειμένου να πάρει μέρος για τρίτη χρονιά στο Promitheas Park Tournament «Ανδρέας Μελιγδής», που διοργανώνει ο Προμηθέας Πάτρας.

Η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους απ’ όλη την Ελλάδα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό τουρνουά.

Το παιδικό μας τμήμα για τέσσερις μέρες θα βρίσκεται στην Aχαϊκή πρωτεύουσα, ώστε να δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια και ο προπονητής Βασίλης Τσακίρης να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας πριν από την τελική ευθεία στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στην Πάτρα είναι οι εξής: Τσακίρης Απόστολος, Τσίλης Θεόδωρος, Μόρφης Γεώργιος, Τσίλης Στέργιος, Αγγελίδης Νικόλαος, Μπούκτσης Δημήτριος, Μπουρδάνος Αθανάσιος, Ορδουλίδης Σπύρος, Ορδουλίδης Παναγιώτης, Σκεντερίδης Απόστολος, Νατσιούλας Γεώργιος και Τεληγιαννίδης Ευστάθιος.

Μετά τα δύο πρώτα τουρνουά Παίδων, που διεξήχθησαν στα γήπεδα του Προμηθέα τις δύο προηγούμενες σεζόν, η διοργάνωση επιστρέφει με τη συμμετοχή 30 ομάδων, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα των τουρνουά του Προμηθέα.

Αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά: ΑΣΠ Προμηθέας, Δούκας, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Πανιώνιος, Eurohoops Λεοντείου, Eurohoops Εξέλιξης, ΟΦΗ, Έσπερος Κω, Κολοσσός Ρόδου, Άνδρος, Περιστεριώνας Τήνου, ΓΑΣ Ανδρογέας, Λευκάδα BC, Κερκυραϊκός, Ηρόδοτος, Αίας Αλιβερίου, Αρίων Πτολεμαΐδας, Μαντουλίδης, Πιερικός, Εκπαιδευτήρια Πλάτων, Τερψιθέα, ΑΕΚ, ΓΑΣ Κομοτηνής, Κεραυνός Στροβόλου, Ζαφειράκης Νάουσας, Πανσερραϊκός, ΒΑΟΛ Χίου, Παναχαϊκή, Αίολος Αγυιάς, Απόλλωνας.