Τετάρτη, Μαϊος 08, 2024
Follow Us
ΟΟ ΣΕΒΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ  ΣΤΟΝ 10ο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΔΡΟΜΟ

Την Κυριακή 10/12 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο αγωνιστικών εκδηλώσεων του 10ουΦιλίππειου δρόμου με σύμμαχο τον καιρό.

Έχοντας πια καθιερωθεί ως διήμερο event , ο Φιλίππειος δρόμος άνοιξε τις πόρτες του, το Σάββατο 9/12 με την εκκίνηση στις 18:00 των 1000μ ηλικιών δημοτικού Σχολείου (Δ’ Ε’ & ΣΤ’) , στις 18:15 δόθηκε η εκκίνηση των 2000μ παιδιών ηλικίας Γυμνασίου και τέλος στις 18:35 τα 5χλμ . Το σύνολο των συμμετεχόντων και στα 3 Νυχτερινά αγωνίσματα άγγιξε τους 650 δρομείς: 160 στα Δημοτικά -130 στα Γυμνάσια και 360 στα 5χλμ)

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 10Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο κεντρικός αγώνας του10ου Φιλίππειου δρόμου (Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα – Βέροια) 14,5km . Μία διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από μεγάλες και διεθνείς διοργανώσεις όπου  600 δρομείς στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης . Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας και το αθλητικό τμήμα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ήταν άρτιος και χωρίς προβλήματα. Μάλιστα, φέτος είχε και επετειακό χαρακτήρα, αφού συμπληρώθηκαν δέκα διοργανώσεις.

Ο αθλητής δρόμων αντοχής από την Νάουσα  Νίκος Κοσμάτος ύψωσε τη σημαία της Παλαιστίνης σε μια συμβολική κίνηση εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη σε κάθε λαό που αγωνίζεται για το δίκιο του και για τη ζωή του. 

Με τον σύλλογο του ΣΕΒΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ έλαβαν μέρος στον αγώνα των  14.5χλμ οι Γκαντός  Θωμάς , Μακαρατζής  Ζαφείρης  , η  Παπατάρκα Ευθυμία , Παπάς Χρήστος Παπουτσής   Χαρίλαος , Τρίψης Γιώργος και  Τσελιος  Βαλεντίνος, στον αγώνα των  5 χλμ οι Καϊμακάμης Δημήτρης ,Λιόλιος Βαλάντης ,Σακελλάρης Κων/νος , Σέπκας Γιάννης, Τρίψης Γιώργος, η Χανιώτη Ευαγγελία και η Χατζηκώστα Ελένη