Τετάρτη, Φεβρουάριος 21, 2024
Follow Us
Ξεκινάει το πρωτάθλημα του χάντμπολ-Το Σάββατο 23/9 στις 18:00, στο “Κλειστό” της Νάουσας.

To Σάββατο, η ομάδα της πόλης μας θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Νάουσας την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, για την πρεμιέρα της Handball Premier.

Αναμένεται να είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, βάσει της δυναμικής των δύο ομάδων και σε συνδυασμό με το ότι θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς, ο Ζαφειράκης χρειάζεται όλο το κόσμο της Νάουσας στο πλευρό του.

tria

Την περασμένη εβδομάδα η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του Ζαφειράκη στο 2ο φιλικό τουρνουά χάντμπολ που διοργανώθηκε από το σύλλογο του Φοίβου Συκεών στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του ιστορικού στελέχους του ¨Φοίβου” Αθανάσιου Καρακεχαγιά.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν, στα πλαίσια του τουρνουά, η ομάδα του Ζαφειράκη έδειξε καλά δείγματα, συνεχίζοντας την καλή εικόνα που είχε στα 4 νικηφόρα φιλικά παιχνίδια που είχε δώσει το περασμένο διάστημα στη Νάουσα και σε άλλες γειτονικές πόλεις.

kar

Ο προπονητής της ομάδας κ. Δεληγιάννης Κώστας θα έχει στη διάθεση του όλο το αθλητικό του σύνολο, καθώς η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της πόλης μας είναι η μοναδική ομάδα του κορυφαίου ελληνικού πρωταθλήματος που αγωνίζεται χωρίς αλλοδαπούς αθλητές, πραγματώνοντας έτσι την πρόθεση της διοίκησης του Ζαφειράκη. Παρά τη σημαντική συνεισφορά των ξένων αθλητών στην ομάδα μας τα περασμένα 3 έτη, φέτος γίνεται προσπάθεια να δοθεί βαρύτητα σε Έλληνες νεαρούς αθλητές από τη Νάουσα, αλλά και από γειτονικές ομάδες.

Ας είμαστε λοιπόν όλοι στο γήπεδο της Νάουσας το ερχόμενο Σάββατο 23/9 στις 18:00 για να στηρίξουμε την μοναδική ομάδα του νομού Ημαθίας που μας εκπροσωπεί στον επαγγελματικό αθλητισμό!

Μην ξεχνάτε παράλληλα ότι μπορείτε να συνεχίσετε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής χρονιάς στο προνομιακό κόστος των 40ευρώ, με τα οποία θα έχετε το δικαίωμα εισόδου σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ζαφειράκη στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάουσας!

            Ας είμαστε όλοι εκεί!

dwr