Δευτέρα, Μαϊος 06, 2024
Follow Us
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Taekwon-do της Νάουσας διοργάνωσε μια μοναδική προπονητική εμπειρία για τους αθλητές της αγωνιστικής του ομάδας.

Το 2ο ορεινό προπονητικό καμπ του Συλλόγου διεξήχθη από 31 Αυγούστου μέχρι 3 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Naoussa Mountain Resort στον Άγιο Παύλο Νάουσας. Οι είκοσι (20) αθλητές που έλαβαν μέρος συνδύασαν προετοιμασία και αναψυχή στο πανέμορφο ορεινό τοπίο μας και δοκίμασαν τις αντοχές τους σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα που περιλάμβανε καθημερινά τρεις προπονήσεις για βελτίωση της φυσικής κατάστασης, του τεχνικού επιπέδου και της αγωνιστικής τακτικής. Την τελευταία ημέρα το καμπ πλαισιώθηκε και από μικρότερους αθλητές του Συλλόγου με σκοπό να έχουν μια πρώτη προπονητική εμπειρία μέσα στη φύση και να βιώσουν κλίμα προετοιμασίας. Υπεύθυνος του σχεδιασμού και αρχηγός του καμπ ήταν ο προπονητής Δημητριάδης Παναγιώτης ο οποίος απέδωσε τα εύσημα στους αθλητές του για την προσπάθεια τους να αντεπεξέλθουν στο πρόγραμμα και κυρίως για το ήθος και τον χαρακτήρα τους αφού ήταν άψογοι στην συμπεριφορά τους κατά την διαμονή και την προετοιμασία τους στους χώρους του προπονητικού κέντρου (να σημειωθεί ότι κατά τις ίδιες ημέρες, στις εγκαταστάσεις διέμενε ακαδημία ποδοσφαίρου από Λάρισα).

Το Taekwon-do της Νάουσας, έχοντας πλέον καθιερώσει το ορεινό καμπ προετοιμασίας, προχωρά δυναμικά με σχέδιο και φιλοδοξίες, προκειμένου από το 2024 η διοργάνωση να προσελκύσει και Συλλόγους εκτός Ημαθίας.