Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Έκλεισε το ρόστερ της ανδρικής ομάδας-Με βασικό κορμό τους Ναουσαίους και μερικές προσθήκες

Ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός της διοίκησης του τμήματος χάντμπολ για τη νέα αγωνιστική χρονιά που θα ξεκινήσει απο τον Σεπτέμβρη.

terrob

Το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σταδιακά όλοι οι Ναουσαίοι παίκτες που ανανέωσαν καθώς και οι αθλητές από άλλες ομάδες που θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Ζαφειράκη για μια καλή πορεία στη Handball Premier, στην οποία θα αγωνίζεται για 5η συναπτή χρονιά.

Ήδη στους κύκλους του χάντμπολ έχει γίνει γνωστή η απόκτηση από τον Ζαφειράκη του έμπειρου τερματοφύλακα Γιώργου Μπάρμπα, που θα έρθει για να ενισχύσει την άμυνα της ομάδας, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως στον Ζαφειράκη θα παραμείνουν σχεδόν όλες οι περσινές μεταγραφές από Αθήνα, Βέροια και Έδεσσα. Όπως είχε ανακοινωθεί και νωρίς το καλοκαίρι η ομάδα δεν θα αποκτήσει αλλοδαπό αθλητή, σε μια προσπάθεια να προωθήσει τόσο νέα παιδιά της ακαδημίας στην ανδρική ομάδα προκειμένου να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες, όσο και για να αξιοποιήσει Έλληνες αθλητές γειτονικών πόλεων.

Δεδομένο θεωρείται πως η τεχνική ομάδα του Ζαφειράκη θα παραμείνει με επικεφαλής τον κ. Κώστα Δεληγιάννη που, ούτως ή άλλως, αποτελεί και βασικό συντελεστή της επιτυχημένης τριετούς παρουσίας της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Σταδιακά η ομάδα της πόλης μας έχει αρχίσει να εδραιώνεται στη μεγάλη κατηγορία, καθώς και στη συνείδηση του χαντμπολικού κόσμου της χώρας, που δεν πίστευε η ομάδα της Νάουσας θα καταφέρει να είναι ανταγωνιστική σε ένα τόσο ανεβασμένο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου, με προπονήσεις στο ΔΑΚ Νάουσας, αλλά και σε άλλα σημεία μέσα στην πόλη, ενώ οι αγώνες του πρωταθλήματος αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του Σεπτέμβρη.

parham