Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Σαρώνει στα πρωταθλήματα της Ένωσης το Χάντμπολ-Πρωταθλητές οι Έφηβοι, Δεύτερη θέση στις Κορασίδες

Πρωταθλητές της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΣΧΚΜ) αναδείχθηκαν οι Έφηβοι του τμήματος χάντμπολ του Ζαφειράκης Νάουσας, μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις!

tertik

Η διάκριση των αθλητών του Ζαφειράκη είναι διπλά σημαντική καθώς το τμήμα των εφήβων απαρτίζεται κυρίως από μικρότερους ηλικιακά αθλητές, του τμήματος των Παίδων. Στην ομάδα φέτος αγωνίζονται και αθλητές από την Έδεσσα και τη Φλώρινα, στα πλαίσια μιας αναπτυξιακής συνεργασίας που συμφωνήθηκε μεταξύ των ομάδων του "Ζαφειράκη", του "Αερωπού" και του "Αριστοτέλη" αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές Μάινο, Καλαντζή, Μπιτέρνα, Λένο, Μπιλιούρη, Δούκα, Σημάδη, Μαρίνο, Πάντση, Τζούλη, Αβραμίδη, Καραμπάση, Μπαμίχα, Μπουρδάνο, Σοφρωνιάδηκαι Παπαφιλίππου, καθώς και στον έμπειρο Ναουσαίο προπονητή κ. Δεληχρήστο Χρήστο!

Δεύτερη θέση για της Κορασίδες!

 ha

Δεύτερη θέση για τις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΣΧΚΜ) !

Δεύτερες τερμάτισαν στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΚΜ οι Κορασίδες του συλλόγου μας, έχοντας ίσους βαθμούς με τον πρώτο της τελικής κατάταξης, Φιλίππου Βέροιας, υστερώντας όμως στα γκολ!

Ειδικότερα, χάρη στις εξαιρετικές τους εμφανίσεις, οι αθλήτριες του Ζαφειράκη είχαν στο ενεργητικό τους 105 γκολ και λόγω της ισοβαθμίας που προέκυψε μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων της τελικής κατάταξης στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΚΜ, πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας έχοντας 18 γκολ παραπάνω στο ενεργητικό της (123 σύνολο).

Επίσης, τα κορίτσια, αγωνιζόμενα και στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, στο πρωτάθλημα των Νεανίδων, τερμάτισαν στην 3η θέση !

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στους Ναουσαίους προπονητές τους Φώτη Παπουτσή και Ρότζιο Πέτρο!

 robmpa