Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση του final four οι έφηβοι του Ζαφειράκη

Έτοιμη να ανταποκριθεί στην μεγάλη πρόκληση του final four του πρωταθλήματος εφήβων 2022-23 που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 1/4 και 2/4 στο Αιγίνιο είναι η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη .

terkar

Στο FINAL FOUR, θα πάρουν μέρος οι ομάδες: ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Α ΟΜΑΔΑ), ΑΠΣ ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ (Β ΟΜΑΔΑ) ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γ ΟΜΑΔΑ) και  ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Δ ΟΜΑΔΑ)

Η ομάδα του Ζήνωνα Μυλωνά έφτασε στο final four μετρώντας 17 νίκες και 1 μόλις ήττα την φετινή χρονιά, επικρατώντας εύκολα στα περισσότερα παιχνίδια της και προσφέροντας πλούσιο θέαμα στο κοινό.

Η εξαιρετική παρουσία της ομάδας της Νάουσας, είναι καρπός σκληρής δουλειάς που έχει γίνει από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, καθώς το σύνολο των παιδιών ανδρώθηκε μέσα από την παρουσία του σε όλα τα ηλικιακά τμήματα αυτού. 

Η σπουδαία δουλειά των προπονητών του τμήματος και η μεγάλη προσπάθεια των ταλαντούχων αθλητών της ομάδας, έχει καταστήσει τον Ζαφειράκη ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του φετινού πρωταθλήματος.

Για να καταφέρει να σηκώσει την κούπα, ο Ζαφειράκης καλείται να βγει νικητής από τον ημιτελικό του Σαββάτου που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18:00 στο ΔΑΚ Αιγινίου κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Την ίδια ημέρα στις 20:00 θα αναμετρηθούν ο ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς κόντρα στον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος.

Οι νικητές των ημιτελικών θα τεθούν αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στις 20:00, ενώ οι ηττημένοι θα παλέψουν για την τρίτη θέση στον μικρό τελικό στις 18:00

Η νικήτρια ομάδα του τελικού αγώνα του FINAL FOUR θα ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Την εφηβική ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας απαρτίζουν οι:

Προπονητής: Ζήνων Μυλωνάς

Κολτσάκης Πέτρος (4), Καφετζής Αντώνης (20), Πουρλίδας Βασίλης (6), Σμέρνος Δημήτρης (7), Λαφάρας Γιώργος (18), Σμέρνος Βασίλης (9), Τσίλης Δημήτρης (10), Πουρλίδας Δημήτρης (11), Παπαπέσιος Γεώργιος (12), Δημάκας Σωτήρης (13), Τσάνε Αλέξανδρος (2), Μπιλιούρης Αναστάσης (15), Μπιλιούρης Δημήτρης (14)

nana